Prekaziyi..Simoviçi..Kova Hayrettin..Rıdvanı..Metini Feyyaz Aliyi..Hatırlayan Var mı.

tamam öz türkçe yazıyom o zaman,fb liler daha iyi okusun diye

2000 yılı UEFA KUPASI ŞAMPİYONU,:cat:
2000 yılı SÜPER KUPA ŞAMPİYONU,:cat:

Türk Tarihinde Avrupada En Başarılı TÜRK futbol takımı,:rendeer:

bak benim teorim şu...Yıl 2000 di ya...21.yüzyıla girmişiz millet aç başarıya...Olay budur yani...:)

yetmişş....sekseennnn...doksannn...:queen:

para takmıycanmı şadovcan bana...:queen: :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne deyim sende böle avut kendini,tüm fenerliler gibi,

Eywaaah fener galatasaray kavgasına dönüşmeye başladı başlık. İnşallah iyice geyiğe sarmaz da eski günleri yad ederiz.
Bu arada metecan ama çok nostalji takılıyosun bu sıralar.
"İnsanlar gençken hayalleri ile ihtiyarlayınca da anılarıyla avunurmuş" ihtiyarlamaya başlıyorsun galiba.

Su Silahı;473470' Alıntı:
Eywaaah fener galatasaray kavgasına dönüşmeye başladı başlık. İnşallah iyice geyiğe sarmaz da eski günleri yad ederiz.
Bu arada metecan ama çok nostalji takılıyosun bu sıralar.
"İnsanlar gençken hayalleri ile ihtiyarlayınca da anılarıyla avunurmuş" ihtiyarlamaya başlıyorsun galiba.

Ne ihtiyarlamaktan ne ölmekten korkarım be dostum...:wiinkk:

Allah kimseye muhtaç etmesin bizi bu hayatta..

ulen arkadaş, seviyorum şu gs'lileri be.
çok güldürükçü adamlar. hemen herşeye zıplarlar.. bide kupaları vardır, her fırsatta çıkarıp gösterirler...:cherry:

e öyleydi arkadaşlar. inkar mı edelim yani?
yoktu... benim çocukluğumda, şampiyonluk gören gs'li arkadaşım yoktu...
biz şampiyonluk turları atarken, onlar kaleci yaşar'ın, hayrettinden daha kova olduğunu iddia ederlerdi falan. :queen:

fb-gs tartışması olsun diye yazmadım.
o günleri bende böyle hatırlıyorum...

buda polyanna mutluluğu olsa gerek...

bide uefa ve süper kupa turu atarkan fb lilerin içi gidiyodu biz nasıl olurda alamayız diye,

fb alsın onlarda zıplasın,şu an için onların zıplayacağı bi şey olmadığı için garip garip oturuyolar.:p

Gültekin;473504' Alıntı:
bide kupaları vardır, her fırsatta çıkarıp gösterirler...:cherry:

kanko ama adam benim babam senin babanı döver demiyor ki...Benim bisikletim senin bisikletinden güzel demiyo ki...Bir kupa vermişler...Benim kupam var diyor...O kupadan Türkiyede 1 tane var...Boynumuz biraz kıldan ince olmalı...

NTV ve tv8 izlede Avrupa futbolunun nerede kendi futbolumuzun nerede olduğuna bir bak be dostum...:pale:
Biz Anneler liginde 25670 şampiyonluk yaşasak nedir yani kanka...

helal olsun la mete nihayet gerçekleri kabul eden bi fb li çıktı,

fb lilere hep diyorum gerçekler acıdır acıtır diye,

buda polyanna mutluluğu olsa gerek...

bide uefa ve süper kupa turu atarkan fb lilerin içi gidiyodu biz nasıl olurda alamayız diye,

fb alsın onlarda zıplasın,şu an için onların zıplayacağı bi şey olmadığı için garip garip oturuyolar.:p

doğru...
bizim uefa kupamız yok... bişey demedik.
aldığımız zaman, biz de zıplarız. çaydanlık gibi boynumuza takar gezeriz ortalıkta.

ama konu bu değilki... :)

fb lilere hep diyorum gerçekler acıdır acıtır diye,

bu söz benim hayat felsefemdir...:wiinkk:

doğru...
bizim uefa kupamız yok... bişey demedik.
aldığımız zaman, biz de zıplarız. çaydanlık gibi boynumuza takar gezeriz ortalıkta.

ama konu bu değilki... :)

kanka bırak adamlar istediği gibi gezsinler kupalarıyla...isterlerse zil takıp oynarlar...mesele bizimde bu kupayı almayı başarmamız...ne desek yalan be kanko...

Son düzenleme:
Gültekin;473401' Alıntı:
harbiden iyi sallanmıştık :)
bir de gs'nin 10 küsur yıldır şampiyon olamadığı, ezik olduğu dönemlerdi...
para yok, pul yok, seyirci yok...
gs'li arkadaşlar hayatlarında hiç şampiyonluk görmemişlerdi. sorardık; "menyağmısan oğlum. ne işin var gs de gel fenerli ol..." :)
kaç kişiyi doğru yol'a çevirmiştik o vakitler :)

madem konu o değil bu ne o zaman bizim yolumuz yanlış değilki,

şimdi biz soruyoz fb lilere 'manyakmısın olum 50 bin kişilik stadın var ama kurulduğundan bu yana bi uefa,süper kupan bile yok,avrupada sıfırsın diye,bi çok elemanı doğru yola çevirdik,

sende al nereye takarsan tak sana kalmış...puhahha

madem konu o değil bu ne o zaman bizim yolumuz yanlış değilki,

şimdi biz soruyoz fb lilere 'manyakmısın olum 50 bin kişilik stadın var ama kurulduğundan bu yana bi uefa,süper kupan bile yok,avrupada sıfırsın diye,bi çok elemanı doğru yola çevirdik,

sende al nereye takarsan tak sana kalmış...puhahha

ya böyle işte meto.
bu yüzden seviyorum. :cherry:

bende bu yüzden seviyorum GALATASARAYI.boynumuzu bükük bırakmadığı için.

ehhe kova hayreettin unutulurmu.Su gs kalecesı olan demı adam her topu alıyordu ıcerı ı ınsan 1 dk 2 gol yermı yav :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben takım falan tutmam ama hiç mi düzgün kalecisi olmayacak fenerin....Rüştü gol yemem sörf yerim diye reklamlara bir çıktı.....
sörf pahalandı mı ne habire gol yiyip duruyo......:queen: :queen: :queen:
ben fenerin kalecilerini tutuyorum valla gülmekten yıkıyolar beni......hayrettinede çok gülerdim gençken....alerjimmi var ne.....

Ben takım falan tutmam ama hiç mi düzgün kalecisi olmayacak fenerin....Rüştü gol yemem sörf yerim diye reklamlara bir çıktı.....
sörf pahalandı mı ne habire gol yiyip duruyo......:queen: :queen: :queen:
ben fenerin kalecilerini tutuyorum valla gülmekten yıkıyolar beni......hayrettinede çok gülerdim gençken....alerjimmi var ne.....

heheh...aynı Rüştüye bir sopa attılar bir dönem...Tam fanatiğiz ya her konuda...:pale:

ferdinand da efsanedir ha...nasıl unuttum...bravo valla...birde Walsh vardı yav...hatta Ferdiyi Türk yapmaya çalıştılar bir ara...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
toshack efsaneydi yaaaaa.... TOSHACK spikerler üstüne basa basa vurguluyolardı.......:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar