- Katılım
- 15 Kas 2005
- Mesajlar
- 9,362
Erdoğan'a canım feda diyeyim o zaman.
Erdoğan'a canım feda diyeyim o zaman.
Gel beni manipüle et diyo resmen. Reis malını biliyor.
ATP, Vesteli Casperi boş ver de asıl sana verdikleri o kanser ilaçlarında bir pu*tluk olmasın.
Erdoğan'a canım feda diyeyim o zaman.
CB'nı insan gibi bir kere eleştirme, eleştirenlere bir ton kulp tak, ama köşeye sıkışınca küfür salla...
@tommygun geçenlerde soruyordu, ahanda siyasi islam budur...
Sıfır prensip, sıfır etik, sıfır ahlak, sıfır karakter...
Zero bilgiyle körü körüne bir şeyleri savunan biri ile muhatap olursan, sonunda ya küfür eder, ya da telefon ve adresini verir erkeksen karşıma çık diye efelenir.
Daha ne beklenir ki?
Konuya dönecek olursak: Tesla %20 indirim yaptı. $7500 da devlet veriyor. Tesla model 3 ile muadili benzinli bir araç arasında neredeyse topu topu $8000 fark kaldı.
@tommygun geçenlerde soruyordu, ahanda siyasi islam budur...
Ben sana siyasal İslam'ı anlatayım. Adam diyor ki "Ben kanserim, benim bir ilacım var çok çok pahalı, 30 küsür bin TL, ben bu ilaçla şifa bulmaya çalışıyorum ya da bazı şeyleri geciktiriyorum, devlet şimdilik bu ilacı karşılıyor ama yarın öbür gün karşılamaktan vaz geçerse ben çoluğumu çocuğumla biraz daha fazla beraber olmak, arkadaşlarımla motosiklete binmek, hatta en basidinden nefes alabilmek, kısaca yaşamak için her ay 30 küsür bin TL daha fazla para kazanmalıyım."
Siyasal İslam, vicdansızlıktır, yalancılıktır, dün ak dediğine bugün mok demektir, empati yoksunluğudur, ego savaşıdır, halden anlamayacak kadar kırto olmaktır.
Geçmişte dini gruplara sempati besleyenler bugün dini grupların en büyük düşmanı oldu.
Ben açık konuşayım; Ahmet Abi'nin dünya görüşüyle benim dünya görüşüm, ideolojim, siyasi görüşüm asla kesişmez, kesişemez ama bu adam da rahatsızlığı ve kullanmakta olduğu ilaçlar konusunda laf sokulacak bir adam değildir. Ayıptır.
Keşke arkadaşları uyarmak için gösterdiğin hassasiyeti abini de uyarmak için göstersen.
Fikir olarak başa çıkamadıklarını küfür, hakaret ve kabadayılık ile sindirmeye çalışıyor.
O yaşta ki birine hakaret ve küfür yakışıyor mu ya da sağlık problemleri olan bir kişinin efelik yapması?
Bilen bilmeyen içinde vay abim ne biçim efelendi karşı tarafta yedi pozisyonları oluşuyor.
Hem yaş hem de sağlık olarak efelik yapacak bir durumu mu var? Yersen ayakları.
Hangisine daha çok sevindin.Türkiye'de olmamasına mı?Amerika da olmasına mı. meraktan soruyorum cevaplamazsın biliyorum ama bosboğazlık yapayım dedim
TOGG ciddiye alıp yazacağım bir şey değil artık da, Vestel'in bahsi geçmiş.
Ekranla anakartı birleştirip "yerli telefon üretiyorum" yaygarasına, kendine teşvik istemek yerine "ithal" telefonlara uygulanan vergiyi artırdı Vestel. VESBE'de biraz hissem var ama, hayır Vestel de benim değil ve bana bir hayrı falan yok. "Ülkeye bir çivi çakan olsa benim gözümde odur budur" falan tatavasını yutmayacak artık yeni nesil. Yutanlar da yaşlanıyoruz işte zamanla yok olacağız.