Iste bunlar icin beklemek lazim bir sorunu cikmaz talep artarsa fiyatida artirirlar haliyle
Türkiye'de motosiklet fiyatları talebe göre belirlenmiyor. Bu mantıkla sorun çıkınca da düşmesi lazım ama yok öyle bir dünya. Çıksa da, çıkmasa da o fiyat artar. Önümüzdeki bir kaç sene böyle gidecek bu.
Tutarsa da, öyle uçuk rakamlarda artışlar olmaz. Konumlandıkları yer belli. Oradan yapılacak ekstrem hareketler hüsranla sonuçlanır. Bunu en iyi de firmalar bilir zaten.
Milyonlarca dolar harcayıp yatırım yapan adamlar, senelerdir bu piyasanın içndeyken %5 zam yapmanın geri dönüşünü hesaplayamıyor değiller tabii ki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
Hadi su soğutmadan hava soğutmaya geçişi anladım, ki ben 250cc ye kadar hep hava soğutmadan yana oldum.
Ama bu motor 5 vites ve son hızıda düşürülmüş anladığım kadarıyla.
Enduro tarzı olsa, bir nebze anlayacağım ama makina touring ss commuter karışımı.
Ben adamların bu modeli çıkarmaktaki amacını pek anlayamadım.
1-Hocam iki kere yazdığınız yazım hatası değil sanıyorum. Motor "yağ soğutmalı"
2- 5 vites doğru. Son hızın düşürüldüğü bilgisi doğru değil. Vites düşüşünden dolayı öyle gibi geliyor ama 250cc motorun yapacağı konforlu top speed 140 km. 100-110 titreşimsiz gidebiliyorsan, gazı açtığında rahat 130'a da çıkabiliyorsan daha ötesini de aramak macera olur. Yok arkadaş ben 140'tan aşağı düşemem diyorsan, 250cc zaten senin motorun değil. (size özel değil, genel olarak yani)
yeni kullanıcı için eksik bulunan vites göstergesi, arka abs, kaydırmalı debriyaj vs gibi konular. Hindistan'da malum metro gibi kullanıyorlar motorları, beygir yerine biraz torka çalışmışlar.
Yük ve eşya taşır, seni de taşır hesabı.