Bankalar bize tecavüz mü ediyor? Enflasyonun 5'te 1'i faizle kredi veriyor adamlar. Resmen bir lütuf bu. Bugün bu motoru 36 ay taksitli krediyle alıp, önümüzdeki sene satın. Hem krediyi kapatırsınız, hem de cebinizde para kalır. Bedavadan bindiğiniz motor da cabası.
Şüphesiz bankalar da çok kazanıyorlar ama bugün uzun vadeyle alınan bir üründen zarar etmek neredeyse imkansız.Eyvallah, enflasyon her şeyden hızlı yükseliyor da, 9,5 ile aldığı parayı, 35-40 ile vermek mi lütuf?
bu n250 de benim kafama yattı aslında, nk150 yi sattım yaza neyle gireceğimi bilmiyorum
aklımda clx250 vardı ama bu motorda fiyat avantajı var, birde cfmoto nun servisi bi tık pahalı ve servis aralığı sıkı
2.000km de bir 700 tl para alıyor
tek problem bu motor yağ soğutmalı diyordezavantajı olurmu acaba ?
Yağ soğutmalı motor bence bajaj için daha iyi olmuş benim ustuma çok yağa su karışma olayı yüzünden gelen bajaj ktm blokları vardı en azından o son bulur .. birde genelde yap soğutmalı bloklar iyi bakılırsa sağlam uzun ömürlü oluyor ..
İstanbul içinde problem yaratmaz heralde
Birde İstanbul Şarköy arasında tek mola ile gidebilirmi? Yani eskiden duyduğumuz motor şişer dedikleri olay başımıza gelir mi acaba
Abi birseyide doğru yapsalar illa bi yerden çalacaklarolmayan vites göstergesini koymussun çift kanal ABS eklemişsin bi su soğutma mı maliyeti sisiriyor du acaba
Yada mühendisler gerek görmedimi acaba