- Konu Yazar
Arkadaslar fren hortumunun ici saglam.herhangi bir sorunu da yok. Sadece disindaki lastik kismi catlak diye gecirmedi. Pulsar ns 200 on fren hortumu 1500tl alcak durum yok. Ne yapabilirim
Hortumdaki çatlak sisteme işlenmiştir o yüzden illa ki değişecek. Aynı ölçülerde muadil ürün bak 1500 tl çokmuş cidden.
Burada ve birkaç yerde 475 civarı.
https://www.kalyoncumotor.com/urun/bajaj-pulsar-200-ns-fren-hidrolik-hortumu-on
ön fren hortumu 400-500 lira. siz fiyatı nereden aldınız.
sizin için söylemiyorum ama motorumu şu fiyata almıştım şimdi şu kadar oldu diye sevinenler bakınız artık yedek parça, lastik vb alırken dahi zorlanacağız.
benim tvs apache için egzoz bakmıştım ve 1000 lira görünce pahalı deyip vazgeçmiştim, şimdi egzoz iyice kötü oldu ve yenisini alayım diye baktım geçenlerde ve 3400 liraydı... şimdi yine baktım karaborsa olmuş, Tvs apache egzoz yok ortalıkta.
Bir çok Avrupa markasına yedek parça üreten fabrikanın laboratuvar şefliğini yaptım. Bire bir, bir çok fren hortumunun testini yaptım.
Fren hortumu dediğin şey hayati önemi olan parçadır. En ufak görevini yerine getirememe durumunda bedeli canınız ile ödeyeceğiniz parçadır.
Sırf sizin canınız değil bazen hiç alakası olmayan kişilerinde canına mal olacaktır.
O yüzden yetkili servisten orijinal parça ile değiştirin.
Abi sanayiye git falanca usta da kestir ucuza mal edersin gibisinden veya farklı yol gösterenlere itibar etme.
İnan o usta dediğin adamın ne yaptığına dair en ufak bilgisi yok. Kulaktan dolma veya falanca kişiden görerek kafasına göre yaptığı işler.
O işi yapmaya ne teknik bilgisi var ne teknik alet ve edevatı.
Elimden ne fren hortumları geçti inan bir çoğu içimi sızlattı.
adamın kullandığı motosiklet 150 cc 200cc bir makine, yani 600 lük 4 silindir makine kullanmıyor... makine yüksek hız yapabilen bir motosiklet değil...