Hayırlı cumalar ey cemaati müslimin.:rendeer:
Çarşambaya yer ve saat önerisi lütfen.:wiinkk:
Pazara da tabii ki.
İHTİYAR;469751' Alıntı:Buldum Buldum ::xblink:: AVUKATLIK::haapppy: ::haapppy: ::haapppy:
Mübarek gün dalmayayım sana, Allahından bul kardeşim. Ne haliniz varsa görün iyilikten maraz doğarmış. :silent:
volkan, kandil gecesi arayarak şu ihtiyar kalbimi kazanmışken, bu yazdıklarınla kendini bitirdin. :queen:SELAMIN ALEYKÜM HAYIRLI İŞLER HAYIRLI CUMALAR ALLAH KOLAYLIK VERSİN HERKESE........
mangal abim evinde namaz,kur'an vs.vs. ile meşgulken sevgili hocamız carrefour'da alış veriş yapmakla meşgul 1.hocam senden hiç beklemezdim millet yırtıyo kendini fransızlarla ortaklığı olan markaları almaya kullanmayalım,alışveriş yapmayalaım diye sen git mübarek kandil akşamı ki ( 1000 aydan daha hayırlı bi akşam ) carrefour'da alışveriş yap allah allah olacak işmi yahu :queen: :queen: :queen:
2.yoksa alışveriş değilde başka şeylermi kovalıyodun eğer öleyse bilelim.(allah beni affetsin günahını almayım).
3.kedilermi vardı carrefour'da kandil kandil anlayamadım:queen: :queen: :queen:
İHTİYAR;469515' Alıntı:Hayırlı cumalar ey cemaati müslimin.:rendeer:
Çarşambaya yer ve saat önerisi lütfen.:wiinkk:
Pazara da tabii ki.
yok bu sınıf öğretmeni değil dalgıçmış. :queen:
O dalgıç sen ne oluyorsun abi.:queen:
Akşam msn de atıştık birde.Ben senin avukatın mıymışım? Avukat'ın avukatı mı olur?:queen:
İHTİYAR;469776' Alıntı:Kızlar 1 -1.5 saatliğine müşteriye çıkıyorum :wiinkk:
yok bu sınıf öğretmeni değil dalgıçmış. :queen:
O dalgıç sen ne oluyorsun abi.:queen:
Akşam msn de atıştık birde.Ben senin avukatın mıymışım? Avukat'ın avukatı mı olur?:queen:
olmaz olur mu güzelim. hatta kızdıklarımıza bu numarayı sıkça yaparız ki, ücreti vekalet katlanıp acıtsın diye...![]()
leventim neylerse güzel eyler!
işte budur harita dediğin yav! gerçi levent kardeşim biraz mütevazi çizmiş ama, şimdilik idare eder.
hele kutsal yerlerin vahhabilerden kurtarılması ayrı bir takdir konusu.
avatar önerin için de teşekkür ederim. sahiden ordan bakınca öyle mi görünüyorum? gerçi atletik bir yapım var ama... :queen: :queen: :queen:

1.hocam senden hiç beklemezdim millet yırtıyo kendini fransızlarla ortaklığı olan markaları almaya kullanmayalım,alışveriş yapmayalaım diye sen git mübarek kandil akşamı ki ( 1000 aydan daha hayırlı bi akşam ) carrefour'da alışveriş yap allah allah olacak işmi yahu :queen: :queen: :queen:
2.yoksa alışveriş değilde başka şeylermi kovalıyodun eğer öleyse bilelim.(allah beni affetsin günahını almayım).
3.kedilermi vardı carrefour'da kandil kandil anlayamadım:queen: :queen: :queen:
canım benim, karfur'da alışveriş için değil, bir fransız bulur da imana davet eder miyim düşüncesiyle bulunuyordum.![]()
bende işe gidiyorum gece 12den sonra görüşürüz...
Benim fotolar çooook kötü çıkmış:salut:
Tarık yerinide söyle belki gelirim:wiinkk: Hangi köprü![]()
Benim fotolar çooook kötü çıkmış:salut:
yavrucum sen daha öğrenemedinmi köprüler çok sakat. hergün kaza oluyor oralarda meslektaşlarımız ölüyor. ben izmir yolu üzerine çıkıyorum. orhaneli kavsaginda takılıyorum. orada lambalar var işler iyi yani.
gel senide bizim oraya alalım sizin işler kesatmış sebeplenirsin yanımızda :queen: :queen:
yavrucum sen daha öğrenemedinmi köprüler çok sakat. hergün kaza oluyor oralarda meslektaşlarımız ölüyor. ben izmir yolu üzerine çıkıyorum. orhaneli kavsaginda takılıyorum. orada lambalar var işler iyi yani.
gel senide bizim oraya alalım sizin işler kesatmış sebeplenirsin yanımızda :queen: :queen:
ihtiyar, nasıl çıkarsa çıksın, koy fotoları.
kıskananlar çatlasın! :queen:
yav delikanlı çocuklara da benziyordunuz ama...
:queen:

yav delikanlı çocuklara da benziyordunuz ama...
:queen: