[Bursa - MT]

Büyük ortadoğu projemi bitirdim bi bakın bakalım nasıl olmuş...

Somaliye pek birşey kalmamış, devam etseydin aşağıya doğru, hem onların da karınları doyardı bari :)

İHTİYAR;469751' Alıntı:
Buldum Buldum ::xblink:: AVUKATLIK::haapppy: ::haapppy: ::haapppy:

Ama hangisi avukat;
Kanadıyla karşısındakini dürten mi?
Yoksa arkadan yaslanan mı?

Son düzenleme:
Mübarek gün dalmayayım sana, Allahından bul kardeşim. Ne haliniz varsa görün iyilikten maraz doğarmış. :silent:

yok bu sınıf öğretmeni değil dalgıçmış. :queen:

SELAMIN ALEYKÜM HAYIRLI İŞLER HAYIRLI CUMALAR ALLAH KOLAYLIK VERSİN HERKESE........​

mangal abim evinde namaz,kur'an vs.vs. ile meşgulken sevgili hocamız carrefour'da alış veriş yapmakla meşgul 1.hocam senden hiç beklemezdim millet yırtıyo kendini fransızlarla ortaklığı olan markaları almaya kullanmayalım,alışveriş yapmayalaım diye sen git mübarek kandil akşamı ki ( 1000 aydan daha hayırlı bi akşam ) carrefour'da alışveriş yap allah allah olacak işmi yahu :queen: :queen: :queen:

2.yoksa alışveriş değilde başka şeylermi kovalıyodun eğer öleyse bilelim.(allah beni affetsin günahını almayım).

3.kedilermi vardı carrefour'da kandil kandil anlayamadım:queen: :queen: :queen:
volkan, kandil gecesi arayarak şu ihtiyar kalbimi kazanmışken, bu yazdıklarınla kendini bitirdin. :queen:
canım benim, karfur'da alışveriş için değil, bir fransız bulur da imana davet eder miyim düşüncesiyle bulunuyordum. :)

İHTİYAR;469515' Alıntı:
Hayırlı cumalar ey cemaati müslimin.:rendeer:

Çarşambaya yer ve saat önerisi lütfen.:wiinkk:

Pazara da tabii ki.

çarşamba öğlen çorbası ve kanatçı baba. uyar mı?

Büyük ortadoğu projemi bitirdim bi bakın bakalım nasıl olmuş...

leventim neylerse güzel eyler!
işte budur harita dediğin yav! gerçi levent kardeşim biraz mütevazi çizmiş ama, şimdilik idare eder.
hele kutsal yerlerin vahhabilerden kurtarılması ayrı bir takdir konusu.
avatar önerin için de teşekkür ederim. sahiden ordan bakınca öyle mi görünüyorum? gerçi atletik bir yapım var ama... :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
İHTİYAR;469776' Alıntı:
Kızlar 1 -1.5 saatliğine müşteriye çıkıyorum :wiinkk:

seni bu hayattan kurtarıcam ihtiyar. evinin şeysi yapıcam seni. 3 öğün de çorba üstelik... :)

yok bu sınıf öğretmeni değil dalgıçmış. :queen:

O dalgıç sen ne oluyorsun abi.:queen:
Akşam msn de atıştık birde.Ben senin avukatın mıymışım? Avukat'ın avukatı mı olur?:queen:

olmaz olur mu güzelim. hatta kızdıklarımıza bu numarayı sıkça yaparız ki, ücreti vekalet katlanıp acıtsın diye... :)

Son düzenleme:
leventim neylerse güzel eyler!
işte budur harita dediğin yav! gerçi levent kardeşim biraz mütevazi çizmiş ama, şimdilik idare eder.
hele kutsal yerlerin vahhabilerden kurtarılması ayrı bir takdir konusu.
avatar önerin için de teşekkür ederim. sahiden ordan bakınca öyle mi görünüyorum? gerçi atletik bir yapım var ama... :queen: :queen: :queen:

Avatar için biraz esinlendim kabul ediyorum. İşin aslı şu:

V&B

CEM abim lütfen abim günahını aldım beni affet kusuruma bakma lütfen seni tanıyamamışım daha kusuruma bakma sen diğerleri gibi bu cennet vatanı satacak adamlardan değilmişin bi an öle zannetmiştim çok çok özürdilerim sana karşı mahcubum bişi söle kendimi affettireyim

1.hocam senden hiç beklemezdim millet yırtıyo kendini fransızlarla ortaklığı olan markaları almaya kullanmayalım,alışveriş yapmayalaım diye sen git mübarek kandil akşamı ki ( 1000 aydan daha hayırlı bi akşam ) carrefour'da alışveriş yap allah allah olacak işmi yahu :queen: :queen: :queen:

2.yoksa alışveriş değilde başka şeylermi kovalıyodun eğer öleyse bilelim.(allah beni affetsin günahını almayım).

3.kedilermi vardı carrefour'da kandil kandil anlayamadım:queen: :queen: :queen:

Volkan ayıp etmişsin valla.....Hocam hiç öyle şey yapar mı? :cyclopsan

canım benim, karfur'da alışveriş için değil, bir fransız bulur da imana davet eder miyim düşüncesiyle bulunuyordum. :)

Abi helal olsun valla...İman gücüyle saldır fransızlara...:queen: :queen: :queen:

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
ultraukala, Muzzyer, vurgun

İi geceler abilerim nasılsınız bakiim?orhan abim biraz mutsuz sanırım...Üzülme be orhan abi maddevi şeyler için üzülmeye değermi?

Tarık yerinide söyle belki gelirim:wiinkk: Hangi köprü:p

yavrucum sen daha öğrenemedinmi köprüler çok sakat. hergün kaza oluyor oralarda meslektaşlarımız ölüyor. ben izmir yolu üzerine çıkıyorum. orhaneli kavsaginda takılıyorum. orada lambalar var işler iyi yani.
gel senide bizim oraya alalım sizin işler kesatmış sebeplenirsin yanımızda :queen: :queen:

Benim fotolar çooook kötü çıkmış:salut:

ihtiyar, nasıl çıkarsa çıksın, koy fotoları.
kıskananlar çatlasın! :queen:

yavrucum sen daha öğrenemedinmi köprüler çok sakat. hergün kaza oluyor oralarda meslektaşlarımız ölüyor. ben izmir yolu üzerine çıkıyorum. orhaneli kavsaginda takılıyorum. orada lambalar var işler iyi yani.
gel senide bizim oraya alalım sizin işler kesatmış sebeplenirsin yanımızda :queen: :queen:

yav delikanlı çocuklara da benziyordunuz ama...
:queen:

Son düzenleme:

:cyclopsan Tarık iyimisin,kavşak ,lambalar,takılmalar hayırdır:wiinkk:

ihtiyar, nasıl çıkarsa çıksın, koy fotoları.
kıskananlar çatlasın! :queen:

yav delikanlı çocuklara da benziyordunuz ama...
:queen:

Koyuyorum şimdi:cherry:

Süpriz iftar yemeğindeyiz

İftardan sonra nargile

Evvet doktorumuz Emre nargile keyfinde

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar