[Bursa - MT]

Muhterem cemaatimizin,mubarek kadir gecesinin bereketiyle feyizyab ve nice hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.

Not : Takvim yapraklarından derlemedir.

MANGAL, yine üfürmüşsün ama, mubarek kandilin mana ve ehemmiyetine uygun olarak hacı ağzımı açmıcam. :queen:
hepinizin kandili kutlu olsun arkadaşlar!

BU ARADA, LEVENT'İN YENİ ALDIĞI MAKİNAYI GÖRDÜM.
çok fiyakalı bir şey. Levent de epey memnun. hatta viraj yönünde kafasını yatırmadan dönebiliyormuş bu motorla! :)
güle güle, kazasız-belasız kullansın.

Tüm abilerimin mübarek kadir gecesinde bütün duaları kabul olur inşallah...Hayırlara vesile olmasını dilerim...

Bizimkilerin işi gücü gırgır şamata...:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Hade hayırlı iftarlar afiyet olsun herkese...:rendeer:

BU KİM YA?
sınıf öğretmeni gibi girip çıktı!
bizi terbiye etmeye çalışıyor sanırım. ama işi çok zor kıllının! kıllı mıydı, bıyıklı mıydı, her kimse işte! :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
BU KİM YA?
bizi terbiye etmeye çalışıyor sanırım. ama işi çok zor kıllının! kıllı mıydı, bıyıklı mıydı, her kimse işte! :queen: :queen: :queen:

Mübarek gün dalmayayım sana, Allahından bul kardeşim. Ne haliniz varsa görün iyilikten maraz doğarmış. :silent:

Mübarek gün dalmayayım sana, Allahından bul kardeşim. Ne haliniz varsa görün iyilikten maraz doğarmış. :silent:

::eek:fftp:: Bana bak Bıyıklı aman ha dikkat et o bizim seflek başkasına benzemez.Çarpar adamı,nereye dalıyon aman aaa bu aralar yerlerde yaş kayarsın.:farao: ::deliir:: ::angry2::

İHTİYAR;468718' Alıntı:
GÜÜÜÜÜÜÜÜM
Bursa için iftar vakti

:queen: :queen: :queen:
Bir ses duyan oldu mu

:silent:

BU KİM YA?

Var mı bu forumda senin üstüne seflek abim üstadım.:cat:
Sakın İhtiyarı karıştırma abi,bırak kıskansın.

Son düzenleme:

V&B

SELAMIN ALEYKÜM HAYIRLI İŞLER HAYIRLI CUMALAR ALLAH KOLAYLIK VERSİN HERKESE........​

mangal abim evinde namaz,kur'an vs.vs. ile meşgulken sevgili hocamız carrefour'da alış veriş yapmakla meşgul 1.hocam senden hiç beklemezdim millet yırtıyo kendini fransızlarla ortaklığı olan markaları almaya kullanmayalım,alışveriş yapmayalaım diye sen git mübarek kandil akşamı ki ( 1000 aydan daha hayırlı bi akşam ) carrefour'da alışveriş yap allah allah olacak işmi yahu :queen: :queen: :queen:

2.yoksa alışveriş değilde başka şeylermi kovalıyodun eğer öleyse bilelim.(allah beni affetsin günahını almayım).

3.kedilermi vardı carrefour'da kandil kandil anlayamadım:queen: :queen: :queen:

Forumumuzun süper kahramanı, mümin kardeşimiz Cem'e yeni avatar buldum... Hadi Avatarını değiştirmeye ikna edelim arkadaşlar....

Günaydın vede hayırlı cumalar ey site ahalisi,

Seflek haklı arkadasım,

Ne demeye gelip millete ders vermeye kalkıyorsun? Sonra sen kimsin? Eğer Bursalıysan neden burada değilsin, değilsen de sana ne belediyenin işlerinden? İlgisi olan bulur!... Hah birde dalacakmış, e bir dal hocam da görelim, ama seflek dalarsaaaaaaaaaa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Adamın uzmanlığı avukatlıktan sonra , MOKOKO ona göre.

Bu arada akşam arayayıp, mesaj atıp kandilimi kutlayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ulan Kaykay; iyice hıyar oldun çıktın. Bu gecelere biz müslümanlar mubarek geceler diyoruz. Ve örf ve ananelere göre de küçükler büyüklerini arar. Ama ohooooooo,

Sonra ben : OKUMAK CEHALETİ ALIR , HIYARLIK BAKİ KALIR deyince suç olur :pr:

Hayırlı cumalar ey cemaati müslimin.:rendeer:

Çarşambaya yer ve saat önerisi lütfen.:wiinkk:

Pazara da tabii ki.

Abi pazar için ben şöyle çayır çimen diyorum.:cat:
Mesela demirtaş barajı mangal falan(bizim mangal değil tabiki,et pişirilen:p ) offfff.(Çorba yok ama:cherry: )
Çarşamba için diğer arkadaşlar ne derse. Ben burada olursam geleceğim.İstanbul'a gitme durumum var.

Forumumuzun süper kahramanı, mümin kardeşimiz Cem'e yeni avatar buldum... Hadi Avatarını değiştirmeye ikna edelim arkadaşlar....

Örümcek adam:silent:
Gelir buna bir laf şimdi seflek abimden.:queen:

Son düzenleme:
Meslek

Arkadaşlar bu resim size hangi meslek grubunu çağırıştırıyor :)

Birde bu :

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar