Pazar İstanbul-Bursa Günü Birlik Turu" için;

8 günlük bir maceradan sonra evdeyim.
Rahmetli anneannemin tabiriyle,
"Evceeezim, evceeezim, sen bilirsin halceeezim" :)

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
8 günlük bir maceradan sonra evdeyim.
Rahmetli anneannemin tabiriyle,
"Evceeezim, evceeezim, sen bilirsin halceeezim" :)

Kazasız belasız nice geziler dilerim. Evin değerini bilmek için uzaklaşmak gerekiyor. Tebdili mekanda ise ferahlık vardır :)

Kazasız belasız nice geziler dilerim. Evin değerini bilmek için uzaklaşmak gerekiyor. Tebdili mekanda ise ferahlık vardır :)

Teşekkür ederim.

Ben daha 8 gün, 2300 km nin raporunu yazamadan, ay sonu yapacağımız yeni turu konuşmaya başladık.

Aramızda kanı kaynayan, "keşke bende gelseydim" diyenler var :)

Onlar kendini bilir. Birazdan ses verirler :)

Hatta bugün heybe çanta, çadır, şişme yatak siparişi vermekle meşguller kendileri :) :) :)

EDİT : HIRBOOOOO ... Ağustos son hafta-Eylül ilk hafta Zeytinli taraflarında mısın?
Belki bizi gezdirebileceğin bir program yapma şansı olur.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkür ederim.

Ben daha 8 gün, 2300 km nin raporunu yazamadan, ay sonu yapacağımız yeni turu konuşmaya başladık.

Hatta bugün heybe çanta, çadır, şişme yatak siparişi vermekle meşguller kendileri :) :) :)

EDİT : HIRBOOOOO ... Ağustos son hafta-Eylül ilk hafta Zeytinli taraflarında mısın?
Belki bizi gezdirebileceğin bir program yapma şansı olur.

Eylul un ilk haftasi uygun olurum muhtemelen.Agustos sonu supheli..

Olabilir tabi haluk ta gelir belki biseyler yapabiliriz neden olmasin.

30 Ağustosu bağlayıp İzmir Karabrun yapıcam.Sizde 30 Ağustosu bağlayacaksanız denk gelemeyiz.30 Ağustosu bağlamadan sırf hafta sonu olacaksa bir sonraki haftaya atın.Bizde gelelim.Hem sizin ekip anca alır malzemeleri. :)

Motosikleti
Yok
30 Ağustosu bağlayıp İzmir Karabrun yapıcam.Sizde 30 Ağustosu bağlayacaksanız denk gelemeyiz.30 Ağustosu bağlamadan sırf hafta sonu olacaksa bir sonraki haftaya atın.Bizde gelelim.Hem sizin ekip anca alır malzemeleri. :)

30 Agustos civari Izmir'de olabilirim ben de ama motosikletle mi giderim o belli degil.

Walla hepsi kargoya verildi. Bu saatten sonra keyfi olarak tornistan yapanın evinin önüne kurarım çadırı :queen:

3-4 eylül hafta sonu THK İnönüde yarışma var. Benim orada olmam gerek. Hatta geçen haftaki turun Eskişehir ayağı, yarışmada yapılan değişiklikleri yazılıma uyarlamak amacıyla Eskişehir ekibiyle buluşmak içindi.

Ekip isterse 3-4 eylülü THK İnönüde geçireceğiz. Birde denk geliyorsa ve paraglider atlayışları açıksa....

:) :) :)

Motorla 180 basmakmı yoksa C tepesinden boşluğs atlamakmı ? görecekler :) :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar