- Konu Yazar
https://www.instagram.com/reel/CfvzpHFo9qRN3kWDKOJspCtRGh3cb722k_MIaM0/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Bu nasıl grup, bu nasıl sürüş???
Bu nasıl grup, bu nasıl sürüş???
Kanı damarda hızlı akan tek tekercileri, sadece düz yolda basıp virajda 30'a inen 4 silindircileri, bir arkadaşın gruba o Pazar katılan ve ne,nasıl sürdüğünü bilmediğimiz saçma bir arkadaşını ortama almamak en güzel çözüm.
Geçmişte Sym Wolf kullanırken ortama dingilin tekini getirdiler de bana kaza yaptırttı denyo. O adamla tanışmam motorumun tüm solunu yenilememe neden olmuştu.
Geçen hafta düz yolda basıp virajda 30'a inen biriyle turlamışsın diye duyduk. :wiinkk:
Şaka bir yana nasıl bir şansım varsa motor alsam mı derken bile hep çevremde aklı başında motorcular oldu, sonradan tanıştıklarım berbaer sürdüklerim de aklı başında insanlardı da böyle gruplarda sürmeye dek gelmedim. Şanslıymışım.
Bu gençler hayatta kalırlarsa yaptıkları bu idiotça kazalarla bile hava atarlar. Yazık. Sosyal medyada çok çıkıyor karşıma, sanırım böyle şeylerle övünenler çoğunlukta, biz azınlıkta kalıyoruz.
Abi sen o anlamda risk değilsin. Senin motor 250 cc maxi scooter ve çıkacağı hız belli. İkimizin de motorunu benzer güçte düşün ve benim sürekli senin yanında tekerdi, ani gaz açıp kapayıp frenleme yapıp seni tehlikeye düşürdüğümü farz et. Bizim oramda en genç Kerem, o bile süper olgun biri.
Bu arada gayet tempolu viraj aldın, kendini küçümseme.