"Zincir Yağlama Sistemi" için açık yağ arıyorum

acaba 68 kızak yağı neye denk geliyo.
bi ara kullandım. yağ haznesinde su gibi oynuyordu. aşırı akıtma yaptı.
motoru yan ayaklığa alınca oradan akıtıyordu biraz.

Mavzeri kızak yağı bulamazsan ben sana tedarik ederim 1 litre.Bizim enjeksiyon makinelerin otomatik yağlama sistemlerine koyuyorlar her gün.Çıkan yağdan ayarlarız sana.

abi selamlar. bende 220 kızak yagı arayanlar ve 2-3 lıtrelıgınden bulamayanlardanım. acaba banada yardımcı olur musunuz?

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
bende de ATP var, 220 numara kızak yağı veya 220 numara asansör makina yağı kullanın. sivasta normal akışkanlıkta ama antalyaya gittiğimde 100 km demeden yağ akıp gidiyor.

bende de ATP var, 220 numara kızak yağı veya 220 numara asansör makina yağı kullanın. sivasta normal akışkanlıkta ama antalyaya gittiğimde 100 km demeden yağ akıp gidiyor.

benım nc de atp var cbf te yok. 2 sı ıcın 220 numara kızak yagı arıyorum ama 1 3 lıtre secenegı yok. bulan satan varsa yardımcı olursa sevınırım

F54

atp nin sistemde akıp gitme diye bir olay olamaz diye düşünüyorum damla sayısı belli buna yağın akışkanlığı pek etki edemez yağın akışkanlığı zincirin üzerinde önemli bir konu aslında ince yağ en iyisi baklaların arasına en güzel o nüfuz eder diye düşünüyorum aradaki tozu pisliği de alıp gider

Evet 90 numara yağ yaz sıcağında çok akıcı oluyor. Ben de etrafta 140 numara yağ aradım ama henüz bulamadım.

140 no yağ için herhangi bir kamyon tamircisinden 1/2 litre bile açik olarak
alabilirsiniz . 140 no diferansiyel yaği kamyonlarda daha çok kullanilır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar