Alınır güzel motor..
Yedek parça var
Modelli
Teknolojik
Yakıt ideal
İkinci eli var..
Niye alınmasın
Teşekkür ederim değerli yorumun için
araştırdıkça birşeyler çıkıyor ama , söyle birşey okudum stop etme sorunları, çalışmama marş basmama sorunları vesaire varmış 2022 model de de mevcut mu acaba varmı böyle birşey kullanan arkadaşlar var mı ?
Onu dominar grubunda sorman lazım o kadar bilgim yok.. ama bana sorarsan imkanın maddi gücünde varsa mt25 al geç
Bütçeniz, beklentileriniz ve sürüş karakterinizle ilgili ayrıntılı bilgi verirseniz belki farklı alternatif tavsiyeler gelecektir. Siz "Bayramınız mübarek olsun, Dominar 250 alınır mı?" diye sorduğunuzda gayri ihtiyari herkes "evet, alınır" diyecektir.
Bütçe kısıtlı maalesef Çinli markalardan uzaklaşmak istiyorum, ama MT alabilecek bütçemde yok maalesef. taksitle dominar 250 düşünüyorum
Bu aralar Çinli den sıkılıp dominar 250ye merak saldım sizce alınır mı nasıldır,nasıl bilirsiniz size sormak istedim bayramınız mübarek olsun hayırlı akşamlar![]()
2. El motorlara fazla sıcak bakmıyorum teşekkürler yorumunuz içinTeşkür sizin de geçmiş bayramınız mübarek olsun, bajaj ın genel olarak akülerinde sıkıntı var ha bazen çokta iyi çıkabiliyor, iyi bir akü ile sıkıntısız kullanabilirsiniz, ben 2. d250 yi kullanıyorum ve her gün 40km gidiş 40km geliş yapıyorum, ben her iki motorumda da stop etme yaşamadım bazı arkadaşlar yaşamış, pulsardan 1 tık iyi uzun yolda daha rahat, bundan önce 3 Pulsar 1 d400 kullanmış biri olarak yorum yapıyorum, bu bayramda 1750km lik yol yaptım bundan önce 4000km lik Ege Akdeniz turu, 3000km lik Trabzon maceram oldu bir problem yaşamadım bu demek değil ki bir sıkıntı çıkarmayacağı sonuçta kul yapısı ama kuralkan motorun arkasında oturmuş servis ve parçası var, alıp almamak size kalmış şimdiden alacak olduğunuz motor hayırlı olsun. Arkadaşın da dediği gibi senetli satışta plaka ruhsat kuralkan a ait oluyor ama geri ödeme farkı biraz tuzlu olabilir ne kadar çok fazla kısmını öderseniz o kadar iyi olacağını düşünüyorum, neden 2.el cebinize uygun d250 almıyorsunuz.
2. El motorlara fazla sıcak bakmıyorum teşekkürler yorumunuz için![]()
Teşkür sizin de geçmiş bayramınız mübarek olsun, bajaj ın genel olarak akülerinde sıkıntı var ha bazen çokta iyi çıkabiliyor, iyi bir akü ile sıkıntısız kullanabilirsiniz, ben 2. d250 yi kullanıyorum ve her gün 40km gidiş 40km geliş yapıyorum, ben her iki motorumda da stop etme yaşamadım bazı arkadaşlar yaşamış, pulsardan 1 tık iyi uzun yolda daha rahat, bundan önce 3 Pulsar 1 d400 kullanmış biri olarak yorum yapıyorum, bu bayramda 1750km lik yol yaptım bundan önce 4000km lik Ege Akdeniz turu, 3000km lik Trabzon maceram oldu bir problem yaşamadım bu demek değil ki bir sıkıntı çıkarmayacağı sonuçta kul yapısı ama kuralkan motorun arkasında oturmuş servis ve parçası var, alıp almamak size kalmış şimdiden alacak olduğunuz motor hayırlı olsun. Arkadaşın da dediği gibi senetli satışta plaka ruhsat kuralkan a ait oluyor ama geri ödeme farkı biraz tuzlu olabilir ne kadar çok fazla kısmını öderseniz o kadar iyi olacağını düşünüyorum, neden 2.el cebinize uygun d250 almıyorsunuz.
Ben her ikisini de 2.el aldım servise bile göstermeden ama dediğiniz gibi bazen kullanıcıların görüşleri farklı olabiliyor buda doğal bir durum hayırlısı.
Hocam 40bin de 2016 rs200 önerir misiniz?
ns200 rs200 için şu kmden yükseğini alma diyebileceğiniz bir sınır var mı?
Genel izlediğim videolarda 50 bin de motorun bi açılması yarım revizyon gerekiyor diyorlar, bazıları da 80-90a kadar hiç açmadıklarını söylüyorlar
Sizin tecrübelerinize göre var mıdır öneriniz?
Belliki paran değerli belliki paran kısıtlı piyasa motorlarından dışarı çıkma macera olur ..
Mt25,R25,pulsar,Rs,dominar250. Paranın değeri önemli .
Misalen diyorum piyasa olmayan markalardan alırsın 60 bine bir sene sonra satarsın 70 bine piyasa motoru alırsın 60 bine bir sene sonra sararsın 90 bine .., fiyatları afaki yazdım örneği anlatmak için
Bütçeniz, beklentileriniz ve sürüş karakterinizle ilgili ayrıntılı bilgi verirseniz belki farklı alternatif tavsiyeler gelecektir. Siz "Bayramınız mübarek olsun, Dominar 250 alınır mı?" diye sorduğunuzda gayri ihtiyari herkes "evet, alınır" diyecektir.