koleksiyona bir ingiliz daha ekledik. triumph street triple RS

izmirden satın alıp bu sogukta istanbula getirdiğim yeni motosikletim. bu arada artık hem biniyor hemde satıyorum. hobimizi işe çevirdik diyelim :) 2. el ekipman ve motosiklet alıp satıyoruz. instagramdan takip edebilirseniz sevinirim. (elit.motogaraj) @elit.motogaraj

Luc

Classy. Dükkan da çok hoş görünüyor. Hayırlı işler, bol kazançlar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hem yeni motorunuz hem de yeni işiniz hayırlı olsun.

Moderatör
Esaslı motor :)
Yeni işiniz de hayırlı olsun, bol kazançlar.

Hayirli ugurlu olsun, Allah bol kazanc versin.

Fena kiskandik saruanin gozu gibi devasa bi nazar boncugu falan takmanizi tavsiye ederim:)

teşekkür ederim arkadaşlar. en kısa zamanda yerimizin tanıtımı amaçlı birkaç görsel paylaşacağım. selametle.

Hobinin iş haline gelmesi muazzam bir mevzu. Böylece çalışmamış oluyorsun, hem de para kazanıyorsun. Fevkalade. Başarılar dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cok acayip bir motor street triple :) kac sene ust uste yilin notosikleti secildi.halen top class.tebrikler...

2022 modeli duyuruldu yeni kasası geliyor.yeni speedtriple tipinde herkese hitap edicek bu sefer.cihaz her türlü güzel bence

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlı olsun.
Yeriniz nerede?

Hayırlı işler bol kazançlar , yer nerede yazsaydın eş dost yönlendirir bir çayınızı içebiliriz..

Motosikleti
CF MOTO 650MT
işiniz ve motorunuz hayırlı olsun, yalnız motor insanı kendine aşık ediyor, o derece bişey :)

Hayırlı işler bol kazançlar , yer nerede yazsaydın eş dost yönlendirir bir çayınızı içebiliriz..

merhaba fotografını çektiğim magaza bana ait değil. motosikleti teslim aldıgım galeri :) biz henüz yolun başındayız dükkanımız küçük gönlümüz büyük, yakında birkaç görsel paylaşırım. biraz daha eksiklerimiz var tamamlandıgında

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------

işiniz ve motorunuz hayırlı olsun, yalnız motor insanı kendine aşık ediyor, o derece bişey :)

bu işin en güzel yanıda bu aslında. zamanında aşık oldugum platonik duygular beslediğim bütün motosikletleri satın alıp portföye ekliyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar