Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hırbovv biz zatı alileriniz için bi şey yazmadık ki . Bu fakir iş hayatına 1973
de başladi . Yaşamımın hiç bir döneminde işveren veya vekili olmadım. Cem Karaca merhumun, [ İŞÇİSİN SEN İŞÇİ KAL] tavsiyesine daima uydum. Her görüşten
Iktidar zamanında çaliştım. Sendikalı bir işe girebilme şansım hic olmadi.
O kadar da çok aramama rağmen. Her zaman 1 asgari ücret ile 1.6 asgari ücret arası rakamlarda çalişmak zorunda kaldım. Türk sendikacılığınin anasıni KENAN
EVREN + TURGUT ÖZAL ikilisi bellemiştir. 1980 öncesi işverenler ( HAŞA ) Allah
tan korkar gibi Sendikadan korkardı. O devirdeki sendikalar yasalarla korunuyordu. Özal ve Evren ikilisi Türk sendikal hareketini mahvetti. Bütün
yaptırım güçleri budandı. İsmi büyük , kendisi minicik sendikalar üretildi.
Ne işe yaradıklarıni kendileri bile bilmiyorlar. Ha bu arada olay memur sendikalarina yaradı. Zaten var olan iş güvenceleri daha da çok teminat altına
alındi.
Alla alla senin gibi bir abimiz evren ve turgut ozal i cok sevmesi lazimdi.
"Son 10 yıldır Türkiyede adeta sendikalaşma değil sendikasızlaştırma süreci işlediğini vurgulayan Bingöl, AKPnin Türkiyeyi devraldığı zamanki sendikalaşma oranı yüzde 57,98 iken, son 16 yılda işçi sayısı 3 kat arttı ve sendikalaşma oranı yüzde 57,98den yüzde 12,76ya düştü"
Al abi cok sevdigin akp bu.
Nedense somurulduklerini soyleyen isciler(emeklilerin durumu daha da beter) surekli gidip bu adamlara oy vermesine ne demeli ?
Ama bir degisiklik olup chp iyi parti falan koalisyon olursa yillardir surunen bu iscilerin hepsi sokaga cikacak,grev yapacak adim gibi eminim.