- Konu Yazar
Arkadaşlar selam 2 adet motorum var birisi Ktm 390 adventure diğeri Honda Dio internette dolaştım ama lastik hava basıncı tablosu bulamadım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
Arkadaşlar selam 2 adet motorum var birisi Ktm 390 adventure diğeri Honda Dio internette dolaştım ama lastik hava basıncı tablosu bulamadım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
Kitapçıkta da yazar, egzozun tersi tarafta arka maşada da yazar genelde. Motorun üretim yılı da önemli hava basıncı için. 2016 ile 2018 R25 arasında baya fark var mesela.
Arkadaşlar yanlış biliyorsam düzeltin, kitapçıklarda lastik hava basıncı bilgisi verilir ama sanırım 70 kg bir sürücü var ve artçı yokmuş gibi hesap edilir. Velhasıl sizin kilo fazlaysa, artçı ya da yük taşıyorsanız "ama kitapçıkta böyle yazıyor" diye birebir o basınç değerlerini kullanmamak lazım.
Benim xmax'ın kitapçığında artçı yok ve varkenki basınçları ayrı ayrı yazmışlar.
Japon'un gözünü seveyim abi :queen: Japon olsun 3 kuruş fazla olsun :queen:
Şu Japonları bukadar büyütme yahu.
Hintli benim motorda hem kitaba hemde maşaya artçılı ve artçısız hava basınçlarını yazmış...
Arkadaşlar yanlış biliyorsam düzeltin, kitapçıklarda lastik hava basıncı bilgisi verilir ama sanırım 70 kg bir sürücü var ve artçı yokmuş gibi hesap edilir. Velhasıl sizin kilo fazlaysa, artçı ya da yük taşıyorsanız "ama kitapçıkta böyle yazıyor" diye birebir o basınç değerlerini kullanmamak lazım.
lastiğin üstünde de yazıyor.yani benimkinde yazıyor.bridgestone marka ama mantıken hepsinde yazmalı.
lastiğin üstünde de yazıyor.yani benimkinde yazıyor.bridgestone marka ama mantıken hepsinde yazmalı.
Lastiğin üzerinde maksimum kaç psi a kadar dayanabileceği yazar , aynı ebat lastik farklı motosikletlerde farklı basınçla kullanılır..sizin motosikletinize özel basınç değerini sadece katalogda yahut varsa motosikletin üzerinde bir etikette bulabilirsiniz..