Kürkçü Dükkanına Geri Döndüm

Merhabalar,

2006 yılında motorsuz olarak katıldığım bu foruma, uzun bir aradan sonra tekrar katılmanın mutluluğunu sizinle paylaşmak istedim. Köprünün altından bayağı sular geçmiş. Aramızdan ayrılanlar olmuş. Yeni katılanlar olmuş. 2016 yılına ait mesajlar gördüm kutumda. Cevap veremediğim herkesten tek tek özür diliyorum.

Son profil fotoma bakılırsa Transalp kullanıyormuşum. Transalpten sonra 2 adet F650 GS, R1100 GS, Transalp, CBF 150 ve kendi yaptığım Suzuki GN 250 Scrambler sahibi oldum.

İşler olumsuz gittiğinde bu dünyaya kendimi kapadığım için kendime kızıyorum. Eski yaşantıma dair bir tek bu Rumuzum kalmış.

Herkese kazasız belasız günler dilerim.

Sağlıcakla...:cat:

Merhabalar,

2006 yılında motorsuz olarak katıldığım bu foruma, uzun bir aradan sonra tekrar katılmanın mutluluğunu sizinle paylaşmak istedim. Köprünün altından bayağı sular geçmiş. Aramızdan ayrılanlar olmuş. Yeni katılanlar olmuş. 2016 yılına ait mesajlar gördüm kutumda. Cevap veremediğim herkesten tek tek özür diliyorum.

Son profil fotoma bakılırsa Transalp kullanıyormuşum. Transalpten sonra 2 adet F650 GS, R1100 GS, Transalp, CBF 150 ve kendi yaptığım Suzuki GN 250 Scrambler sahibi oldum.

İşler olumsuz gittiğinde bu dünyaya kendimi kapadığım için kendime kızıyorum. Eski yaşantıma dair bir tek bu Rumuzum kalmış.

Herkese kazasız belasız günler dilerim.

Sağlıcakla...:cat:

Hoş geldiniz, gn250 scrambler'i merak ettim. Elinizde fotoğraf varsa, özellikle proje dönemine ait fotoğraflar varsa güzel bir başlık olur bence.

Hoş geldiniz, gn250 scrambler'i merak ettim. Elinizde fotoğraf varsa, özellikle proje dönemine ait fotoğraflar varsa güzel bir başlık olur bence.

Teşekkürler. Proje çok spontane gelişti ve tamamlayamadan satıldı. Kış geliyor ve yeni proje için arayışa giriştim. yeni projeye hem burada başlık altında hem de youtube da video olarak yayınlamayı düşünüyorum.

Sağlıcakla.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
@ARBETUS;

Hoş geldiniz. Fakat, aradan geçen zamanda dükkan çok değişti. Bakalım sevecekmisiniz.:)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Yeniden hoşgeldin Arbetus. :cat:

Motosikleti
750x
Tekrar hoş geldiniz, Güngörendeki GS Motor harici 1100GS için İstanbulda güvenilir bir usta tavsiye eder misiniz? Malum bu motorları pek kullanan yok.

Tekrar hoş geldiniz, Güngörendeki GS Motor harici 1100GS için İstanbulda güvenilir bir usta tavsiye eder misiniz? Malum bu motorları pek kullanan yok.

İçerenköy Ataşehir'de Motosenkron var. BMW özel servisi. Uğur Koç. Profesyonel çalışıyorlar.

Herkese iyi dilekleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Sağlıcakla.

Merhaba,

"İşler olumsuz gittiğinde bu dünyaya kendimi kapadığım için kendime kızıyorum. Eski yaşantıma dair bir tek bu Rumuzum kalmış." ne diyebilirim ki. Saat 2.16, şimdi uyuyamayacağım.

Hoş geldin. Tekrar.

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
Geçmiş geçmiş kaldı, Şimdi yeni maceralar var demek güzel hareket.
Tekrar hoşgeldiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar