1 Ekim 2021 Honda Güncel Fiyat Listesi (ZAM)

Kocaeli İl Temsilcisi
Honda Türkiye motosiklet fiyatlarına 1 Ekim 2021 itibariyle zam yaptı. Güncel fiyat listesini aşağıda görebilirsiniz.

https://cdn2.honda.com.tr/assets/files/uvVPc3PNhn1633069212619.pdf

lzcimly.png
[/url][/IMG]

p821ht1.png
[/url][/IMG]

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Biz gençken de her şey yolunda değildi ama şimdiki gençlerin durumu daha beter. Okurken part time iş yapılarak alınabilecek motosiklet gibi şeyler bile şu anda bir gencin hayal bile edemeyeceği fiyatlara çıkmış durumda. Artık hayal kurmak bile zor.

Allahtan zamanında motorları aldık bindikte hevesimiz kursağımızda kalmadı.
Yenisini alamıyoruz ama en azından bi kaç sene binebildik diye teselli edeyim kendimi.

zamanında ben versys alırken sıfırı 70 binliraydı. ben ikinci elini 35e almıştım
versysin sıfırı 70 binlira iken tracer700 ün sıfırı 50 bin küsürdü

Sanırım ekonomiyi şahlandıra şahlandıra sırt üstü düşürdüler. Garibim şimdi tersi dönmüş kakalak gibi ayaklar havada debeleniyor.
Yine de bu fiyat artışlarından da 5 büyük zincir market sorumludur. :mrgreen:

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
Biz gençken de her şey yolunda değildi ama şimdiki gençlerin durumu daha beter. Okurken part time iş yapılarak alınabilecek motosiklet gibi şeyler bile şu anda bir gencin hayal bile edemeyeceği fiyatlara çıkmış durumda. Artık hayal kurmak bile zor.

Ameriga ve Alamanya bizi kıskanıyor hala abi. Gençler gurur duysun(!)

CBR650R 2017 den beri bakarım o zaman 37 bin tl idi.O zaman motora yeni başlamıştım tecrübelenince alırım diyordum.Yani alabilecek bütçe vardı.
Şimdi 124 bin olmuş.Onu sürecek tecrübe var.Alacak para yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allahsiz honda africa ya 7 bin zam yapmis.

Ulen yaaaa,bu gidisle 2016 africa elimde kalacak galiba.

5 sene sonra motorun yuksek kilometresi ile hava yapmayi dusunuyorum.

-Kac km de motor hocam ?
-200.000 olmak uzere:bounce:
-vayyyy,cok iyimis.problem cikardi mi hic ?
-sifir problem.yag,su,hava filtresi degistiriyorum sadece.klasik honda iste hehehe

Allahsiz honda africa ya 7 bin zam yapmis.

Ulen yaaaa,bu gidisle 2016 africa elimde kalacak galiba.

5 sene sonra motorun yuksek kilometresi ile hava yapmayi dusunuyorum.

-Kac km de motor hocam ?
-200.000 olmak uzere:bounce:
-vayyyy,cok iyimis.problem cikardi mi hic ?
-sifir problem.yag,su,hava filtresi degistiriyorum sadece.klasik honda iste hehehe

nc'YE %2 AFRİCA'ya %5 zam yapmış.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayin Honda!

Yamaha basligi nerde?

"Hayin Yamaha" kulaga daha bi iyi geliyo... :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Hayin Honda!

Yamaha basligi nerde?

"Hayin Yamaha" kulaga daha bi iyi geliyo... :)

Burada :)

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/208648-1-ekim-2021-yamaha-guncel-fiyat-listesi-zam.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------

Allahtan zamanında motorları aldık bindikte hevesimiz kursağımızda kalmadı.
Yenisini alamıyoruz ama en azından bi kaç sene binebildik diye teselli edeyim kendimi.

Eldekilere sahip çıkıyoruz artık. Yeni almak hayal tamamen..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motor alıyorsun, marka model soruyorlar; "Honda Crf 1100 L Africa Twin Adventure Dct" ama "Es" diyorsun. Güney Amerikalı futbolcu isimleri gibi amma uzun.

Kocaeli İl Temsilcisi
zamanında ben versys alırken sıfırı 70 binliraydı. ben ikinci elini 35e almıştım
versysin sıfırı 70 binlira iken tracer700 ün sıfırı 50 bin küsürdü

2016'da Yamaha XJ6 Diversion F'in sıfırı 32.000 TL idi. 2020'de 47.000 TL'ye aldım. Şu an piyasası 75.000 TL ortalaması. Her geçen yıl daha da beter oluyoruz..

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Dur ben benim motoru yatağa alayım bu gece :D Ben yöneticiyim deyip bu fiyatların oluşmasında emeği geçen herkesin Allah bin türlü belasını versin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dur ben benim motoru yatağa alayım bu gece :D Ben yöneticiyim deyip bu fiyatların oluşmasında emeği geçen herkesin Allah bin türlü belasını versin.

E biz sectik... Secmediysek te secen vatandasimizi ikna edemedik... Bir suru rezalet ortaya sacilmasina ragmen aldirmadik. Velhasil 1-2 adim ileri gidince isin ucu eninde sonunda herkese dokunuyor...

Kocaeli İl Temsilcisi
Sanırım ekonomiyi şahlandıra şahlandıra sırt üstü düşürdüler. Garibim şimdi tersi dönmüş kakalak gibi ayaklar havada debeleniyor.
Yine de bu fiyat artışlarından da 5 büyük zincir market sorumludur. :mrgreen:

Ekonomimiz çok iyi maşallah. Herkesin cebinde 10 binlik telefon, son model araba var. Dünya liderimiz bizi 2023'te Ay'a çıkaracak(!)

20 kalemlik listenin 10 kalemi 2 ayrı model ile dolmuş. Africa ve goldwing olmasa liste boş kalacak.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
E biz sectik... Secmediysek te secen vatandasimizi ikna edemedik... Bir suru rezalet ortaya sacilmasina ragmen aldirmadik. Velhasil 1-2 adim ileri gidince isin ucu eninde sonunda herkese dokunuyor...

https://www.youtube.com/watch?v=7RGmPbny40c

Oy veren herkesin kendi aklı var kimseyi neden şuna neden ona oy verdin diye yargılayacak yada ikna edecek halim yok benim çıldırdığım nokta orası değil benim hayat kalitem giderek düşerken alım gücüm giderek düşerken devleti yönetenlerin bu durumdan dolayı gram utanç duymamaları ... Aman koy mabadına gitsin 2023'ü bekliyorum ben bu hayatımda vereceğim son oy o zaman olacak. Ondan sonra artık başkaları düşünsün.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
2010 da 2750 tl ye cbf 150 aldıgımız günler. Hey gidi günler hey :bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar