Pulsar ns 200 motorum var normalde yağ değişimi için ustaya giderim bu sefer kendim değişmek istedim. Motorumu uzun yıllar kullanmak istiyorum kaliteli yağ olsun diye motul yağ koymaya karar verdim. İnternetten izleyerek yağı boşalttım sonra yağ almaya gittim motul bulamadım. İnternetten motul bayisi buldum 20 km uzaklıktaydı motora atladım yağı aldım geldim yağı doldurdum. Acaba yağsız daha uzun süre kullansaydım zararı olur muydu?
Öyle olmaz,yaği benzin deposuna dolduracaksin,iki tur da çalkalayacaksin.
abi keşke zeytinyağı doldursaydında yağsız gitmeseydin.
durum çok vahim ns200 sağlam motormuş.
arkadaş troldür ses etmeyin. aşağıdaki linkte 19 eylülde attığı mesaj görünüyor. yağ değişimi yapıldığını hatta fazla konulduğunu iddia ediyor arkadaş. 10-15 günde bir yağ değişimi yapılmadığını düşünürsek bizi koparıyo yani...
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/208534-servis-fazla-yag-ve-antifriz-koydu.html#post4650312
Ahahahha hocam iyi yakaladınız. Birisi böyle bişe yapsa forumun tepkisi ne olur diye merak etmiştim. Gayet eğlenceli cevaplar geldi. Servisin fazla doldurma olayı doğru bu arada. Başka troll mesajım yok.
Hocam naptin sen20km uzakta ise git gel 40 yapar. mekanigin mucizesi olmaz, motorun hasar gormus olma ihtimali cok cok yuksek.
Şu konuda büyük çoğunluk zeka seviyenle dalga geçmiş.Normal bir adam böyle bir şey yapmamış olduğu halde yaptım diyerek kendinle dalga geçilmesine neden izin verirki.Ve bundan Trollük yaptım diye keyif alır.Anlamak mümkün değil.