Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba arkadaslar

bende 2 gun once ybr 125 (mavi) aldım . Çok memnunum motordan işallah boyle devam eder.

hayırlı olsun aykut kardeş.nice kazasız uzun sürüşler dilerim.2.inci elmi,0 km. mi?

bende 2 gun once ybr 125 (mavi) aldım . Çok memnunum motordan işallah boyle devam eder.

aykut öncelikle aramıza hoşgeldin ve hayırlı olsun. motorunun performansı bu siteye bağlılığına bağlı bunu biliyorsun :)
ayrıca sana bir tavsiye, yarın hemen git ve bir koruma taktır, ayrıca bir dizlik ve yarımda olsa bir eldiven tedarik et
ve şunu unutma senin ondan memnun kalman, onun senden memnun kalmasına bağlı, kazasız belasız sürüşler

Yaw arkadaşlar ben lastiklere yanaklık takmak istiyorum turuncu görünenlerden ama izmirde bu iş ile nerde ilgilenirler acaba__? :pale:
naapçan turuncu yanağı yahu böyule mis gibi motor işte bozma güzleim motoru çirkin oluo zaten onlar:queen:
hoşgeldin aramıza aykut yurtcu :rendeer:

naapçan turuncu yanağı yahu böyule mis gibi motor işte bozma güzleim motoru çirkin oluo zaten onlar:queen:
hoşgeldin aramıza aykut yurtcu :rendeer:

ya kardeş bende söyleyecektim hatta yazdım geri sildim ayıp olur diye.. neyse kardeş bencede yanaklık berbat duruyor. güzelim motoru mahvediyor.
tabi zevkler ve renkler tartışılmaz .. senin motosikletin nasıl görmek istiyorsan öyle yap derim ben

ya kardeş bende söyleyecektim hatta yazdım geri sildim ayıp olur diye.. neyse kardeş bencede yanaklık berbat duruyor. güzelim motoru mahvediyor.
tabi zevkler ve renkler tartışılmaz .. senin motosikletin nasıl görmek istiyorsan öyle yap derim ben

zevkler ve renkler tartışılmaz ::plus1::
Ben motorumu başkaları görüp beğensin diye sürmem hava için almadım motorumu üzerine binip zevkim ile sürmek için kimisi yanakları sevmez kimisi başka birşey ama sonuçta kullanan sizsiniz o yüzden zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişler:cat:

ya kardeş bende söyleyecektim hatta yazdım geri sildim ayıp olur diye..
abi neden ayıp olsun ya sonuçta burası paylaşım yeri vede hepimiz bilgileniyoruz görüşler tabikide olmalı...:cherry:

Son düzenleme:

zevkler ve renkler tartışılmaz ::plus1::
Ben motorumu başkaları görüp beğensin diye sürmem hava için almadım motorumu üzerine binip zevkim ile sürmek için kimisi yanakları sevmez kimisi başka birşey ama sonuçta kullanan sizsiniz o yüzden zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişler:cat: :

tabi canımmm...ben fikrimi söyledim sadece :wiinkk:

Arkadaşlar uzun zamandır lastiklerimi değiştirmek istiyordum. Sebebi ıslak yolda kayması idi bugün yağmur altında 2 saat dolaştım ve lastikler süperdi en ufak bir kayma olmadı hatta 60 la giderken denedim savurmadı bile sanırım daha önce kaymasının nedeni hem benim kullanımımdan hemde yolun ilk ıslanmaya başlamasından.. lastik problemim bitmiştir....

ugurozvar, lastikleri değiştirdinmi yoksa orjinal lastiklerimi yağmurda denedin. değiştirdiysen hangisinden aldın? ben bir hafta içinde değiştireceğim lastikleri. hem bu sprey olayı için hemde ıslak zemin lastiği takmak istiyorum kışa grerken. yazın tekrar sakuralara dönmeyi düşünüyorum.

sakuralarla denedim

bende çok şaşırdım ıslak zeminde çok iyilerdi
bence yeni ıslanmış yolda hangi lastik olsa kayar yoldaki tozlar suya beraber buz etkisi yapıyor demekki. ben lastik değiştirmekten vazgeçtim anlıyacağınız

Çok emin değilim ancak bildiğim kadarı ile YBR'nin yeni kasalarında kullanılan farların duyları H4 uyumlu değil...

2004 lerinki uyumlu bakdık onada acaba nasıl durur emin deyilim görüntüden çok aydınlatmayı düşünüyorum gece için sarı ışıkdan biraz az aaydınlatır sanırım

kardeşler bişey söyleyeceğim bizi hiç bi ülke yada fabrikalar sevmiyor yamahanın brezilya siyesindeki ybr ler enjeksiyonlu neden bize kara düzen karbüratörlüleri kakalamaktan utanmıyolar bu nasıl düzen yaw allah belasını versin kimi zaman Türk milletinin günahı ne diye soruyorum bu rezillikler bizim başımızda 2000 dolara enjeksiyonlu yamaha bu nasıl düzen

işte buna kapitalizm diyorlar.., şimdi karbüratörlüyü satacaklar ve bizde alıcaz. satabildikleri kadar sattıktan sonra sıra gelicek enjeksiyonluya

sakuralarla denedim

bende çok şaşırdım ıslak zeminde çok iyilerdi
bence yeni ıslanmış yolda hangi lastik olsa kayar yoldaki tozlar suya beraber buz etkisi yapıyor demekki. ben lastik değiştirmekten vazgeçtim anlıyacağınız

bende ona dikkat ettim.yağmurla havada lastikler hiç bir sorun yapmadı.gayet iyi tutuyor.

---
farlar geceleri yetersiz geliyor.bu yüzden kare far alıp duy yuvasını 2 tane yapıcağım.yan çift lambalı olacak.İnşallah ışık sorunu çözer.

bence eski kasa ybr yeni kasayı geçiyo benim arkadaşım da eski kasa ybr var yenileri geçiyo fark atıyo
2006panavto28.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar