Merhaba arkadaşlar, motorumu rahatça kullandığım kısacık gün bitti ve ben artık yarı deneyimli bir motorcuyum :cherry: Yarı deneyimli çünkü hala sağa U dönüşünde biraz problemliyim. Dün akşam ve bu sabah Donal Duck'ın sürüş tekniklerini okudum ve tüm gün onları uyguladım, sonuç inanılmaz !!! Evet motorun bu kadar zevkli kullanılabileceğini hayal etmemiştim açıkcası :rendeer:
Tam 2 saat eğitim sürüşleri yaptıktan sonra sıra trafikte uygumaya geldi ve düştüm sahil yoluna. 1.5 saatte kaç defa Tarabya-Emirgan arası git-gel yaptım bilmiyorum

4 saate yakın motor tepesinden inmedim, alt taraflarım artık uyuşmaya başlayınca ve karnımda acıkınca istemeye istemeye iftar vakti eve döndüm. Toplam 85 km yol yapmışım bugün, tabi daha fazlası olabilirdi ama çoğunlukla eğitim için vakit harcadım. Toplamda daha 170 km. olmasına rağmen bugün benzin ikaz lambası yandı, birkaç km. daha kullanıp gidip benzin aldım. Neden bu kadar çok benzin tüketimi oldu pek anlamadım acaba yavaş kullandığım için olabilir mi? Bu sefer benzini Shell den aldım ve 20 YTL ile 7 küsür litre koydu ama depo tam dolmamıştı sanırım. Bakalım bu kez kaç km yapacak?
Bu arada benim arızalı elekronik marşın sigortası atmamış bu kesinleşti, çünkü gün içerisinde birkaç defa denedim çalıştı ama çoğunlukta ayak marşını kullanmak zorunda kaldım. Muhtemelen bir yerlerde temassızlık gibi birşey var. İnşallah önemli birşey değildir.
Keşiflerim sürdükçe sizleride haberdar edeceğim, şimdilik hoşçakalın, herkese sevgiler saygılar.