Arkadaşlar selam, Motorum 2020 dominar 400 ug. Benim motorumda ön fren de durmaya yakın hissedilen dalgalanma var. servise götürdüm temizlik vs yaptılar ama çözüm olmadı. yasaklar bitiyor sayılır artık ve tekrardan götürüp disk değişimi talep edeceğim, bakalım kuralkan ne diyecek yazarım buradan. Diğer bir sorun tam ön fren yaptığında gidondan tak diye en dipte sıkışma noktasında bir ses geliyor ve bunun için de servise gittim ama hidroliğin birinin içine yarım kağıt bardağa yakın yağ ekledi servis ama hiç bir değişiklik olmadı, bu bir dengesizlik de oluşturur mu bilmiyorum...
Bir diğer sorunum ise 2 defadır egzozum yerinden çıkıyor, sadece arkada kalan somun tutuyor bu durumda ve tehlike arz ediyor. şu an yine boşta egzoz ve gaz verdikçe arası bariz açılıyor egzoz ile gövdeni., servis takıyor yerine ama sadece sıkılama işlemi sanırım ve bu sebeple geri gevşiyor bence. Bir başka servise gitmemi söyledi kuralkan telefonda, deneyip bakacağım. ön kafada hafif bir cızırdama sorunum var ama kaskın içerisinden şimdilik duyulmuyor. Yakıt, tip, güç vs gibi geriye kalan her şeyinden çok memnunum...