kauçuk siyah renkli depo hotumu alın benzin için. yakıt hortumunun siyah olmasının da bir sebebi var.
https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/benzin-dizel-yakit-hortumu-4-5-mm-siyah-1-metrelik_pdp_623040950
Bende siyah kauçuk aldım zaten. Motor sıcaklığından mı etkileniyor bilemedim, çok fena çatlamış hortumlar.
ben sele altından geçen şeffaf hortumu diyorsunuz sandım. bulabiliyorsanız araba/motor yetkili servislerinden alabileceğiniz herhnagi bir markanın orjinal benzin hortumuyla işi çözebilirsiniz belki.
Eline emeğine sağlık kardeşim.
Şimdi bu işin hepsini, bir ustaya al yap desen evet astarı kılıfından pahalıya gelebilir. Ama bildiğim kadarı ile Mevlüt Gardaşımın elinden bir çok iş geliyor. Özellikle bu pandemi kapanma günlerinde en iyi yapılabilecek işlerden birisi bence.
Ama iki şey de ben de katılıyorum, ön fren ve yakıt yalıtımı. Bir de viraja çok hızlı girmemek, çünkü eminim pegaso nun ön amortisörleri mt07 ninkinden yumuşaktır, viraj ve sert frende gereğinden fazla dalabilir.
Vaktinde kendi evo mu almadan seninkini test edememiştim bunu bi tur verirsin artık.
::alkiis::::alkiis::::alkiis::
Unutmuşum, o 2. yakıt tankının altına hani şu turboların etrafına konan yalıtım malzemesinden koyabilirsin. Alüminyum olması lazım.
https://youtu.be/uHQCglWWvzg
Siyah isiya dayanikli slikon ile(oto cam işi yapan yerlerden avuc ici kadar alman yeterli)2. yakit depo altina levhayi yapistirin.
Levhayi ikiye katlamak suretiyle montajlarsan daha iyi olur.
Mt 07 ye ilk bindiğimde bu blok bir yol motorunda olsa ne güzel olur demiştim.
Sizin yaptığınız işi görünce aynı mantıkla baktığımızı gördüm.
Şu paraya şu olurdu bu olurdu diyenlere aldırış etmeyin. Ortaya yeni bir şey üretmenin hazzını bilmeyen insanlar bunlar.
Uzun yıllar parça sorunu yaşamadan gezilecek bir motor ortaya çıkmış.
Tekerinize taş değmesin
Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.
Daha önce 2 tane MT07 im olmuştu, dediğiniz gibi MT07 nin motoru az yakan, çok kaçan, parça sıkıntısı olmayan ve en önemlisi çok sağlam bir motor bloğu. Projeye başlarken önümde bir kaç tane motor bloğu seçeneği vardı, ama hiç tereddütsüz buna yöneldim.
Sipariş alıyor musunuz? Benim 790'a bir CP2 taksak çok güzel olur![]()
Emeğine sağlık. Yalnız motorun şekli çok çirkin olduğundan değer mi sorusu aklıma geldi. Sonra doğan kasaya bmw m motor taktıkları aklıma gelince olur diye düşündüm :mrgreen: