- Konu Yazar
Bugün ns200 motorumun antifrizini tamamlayacaktım biraz eksikti. Yedek hazne kapağından tamamladım ama max ı geçtiğimi gördüm. Motorun aşağısındaki antifriz boşaltma civatasını gevşettim ve bir miktar antifriz aktı ama göstergede oynama olmadı. Daha fazla akmqsı için bekledim ve baya akmasına rağmen hala göstergede oynama yoktu. Motoru çalıştırdım yine de oynama olmadı. Bu işlemler süresince radyatör kapağını asla açmadım. Daha sonra yedek haznenin de boşaltma borusunun olduğunu farkettim ve ordan biraz boşaltarak min ve max arasına getirdim. Benim anlamadığım ilk başta su pompası içinden boşalttığım antifriz nereye gitti. Şuan motorumun radyatöründe antifriz kalmadı mı ? Eğer kalmadıysa da radyatör kendini yedek hazneden tamamlayabilir mi ?
Kitapçık radyatör kapağından eklemeyin diyor. Benim boşalttığım sanırım motorun içindeki suydu. Kendi kendine hazneden tamamlar mı radyatör ve motor yoksa bir işlem yapmalı mıyım ?
Kitapçık radyatör kapağından eklemeyin diyor. Benim boşalttığım sanırım motorun içindeki suydu. Kendi kendine hazneden tamamlar mı radyatör ve motor yoksa bir işlem yapmalı mıyım ?