bişeyler oluyo

ojo

" Benzine perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor. "

" Benzine perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor. "

ben hep 50 tl lik benzin alıdsfjuahdfusd...

2012'de dizel punto'ya binerdim. 50 tl ile 2 hafta işe gider gelirdim. şimdi 50 tl lik mazot, lambayı bile söndürmüyor.

Bi indirip bi bindirip milletin üç kuruşluk aklını alıyorlar. Deli gibi olduk.

ojo

depoyu doldursam mı derken
keşke transparan depo olsa demeye başladım

boş olduğu görünse
hırsız boşa patlatmaz

'-'

"benzinin fiyatında yaşanan 21 kuruşluk artışın 17 kuruşu pompaya yansıtılırken, kalan 4 kuruşluk artış vergiden karşılanacak."

'-'

ama
"4 kuruşluk artış vergiden karşılanacak"
bu güzel bir haber
vergi ödeyenler düşünsün

'-'

"Dün gece 7 kuruş indirim gelmişti: Benzine 11 kuruş zam yolda"

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
vatana millete hayırlı olsun, milletimiz doya doya benzin alsın diye fiyatlara büyük darbe vurduk!

tabi ben 2 gün önce depo fulledim, 2 hafta yakıt almam zaten ama olsun milletimiz yararlansın.

hiç bir şey olmasa da bir şeyler olmuştur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu: "Akaryakıtta markayı değil, ucuz olanı tercih edin."

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu gece yarısı itibarıyla benzinde 30 kuruş zam geliyor. Fiyat artışı, pompa fiyatlarına yansımayacak.

''

"Yeşilyurt Belediyesi, Eylül 2020’de ‘Çevreye Duyarlı Bireyler Yetiştirmek Projesi’ için 45 kişiyi yurt dışına gönderdi. 2’si döndü. 43’ü ortada yok"

"Yeşilyurt Belediyesi, Eylül 2020’de ‘Çevreye Duyarlı Bireyler Yetiştirmek Projesi’ için 45 kişiyi yurt dışına gönderdi. 2’si döndü. 43’ü ortada yok"

Ben hatta kristal izine bürünüp kaybolurdum, ayda bir aile ziyaretine gelirdim :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
"Böyle çevrenin ..." deyip arazi olmuşlar desenize. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bir kac belediyenin (Ceylanpinar) daha boyle girisimleri olmus. Gri (hizmet) pasaportla yolluyorlamis. Daha cok yurt disina insan kacirma duzenegi gibi gorunuyor. Maho Aga'nin gercegi gibi... Muhtemelen saglam para aliyor birileri.

Rezaletin daniskasi. Koskoca TC pasaportunun alet edildigi dolandiricilik eninde sonunda elin yabancisinin dikkatini cekmeyecek mi? Sonra senin yurt disina ulkeyi temsil etmek icin gonderdigin sporcu (olimpiyat, yarisma), asker (tatbikat, gorev), sanatci, bilim insani, ogrenci problem yasamayacak mi?

Uc-bes dolandiriciyi zengin etmek icin ulkemin isminin sokuldugu pislige bak. ilk degil. muhtemelen son da olmayacak. Ancak seviye gunden gune dusmekte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar