- Konu Yazar
Direksiyon sınavından geçsek ama ehliyete başvurmak için nüfus müdürlüğüne motorla gitsek ceza yer miyiz?
Direksiyon sınavından geçsek ama ehliyete başvurmak için nüfus müdürlüğüne motorla gitsek ceza yer miyiz?
bugün aynen böyle yaptım ve çevirmeye girdim. Cumartesi sınavı geçtim, Motorumla bugün nufüs müdürlüğüne gidecektim yolda çevirmeye girdim. Ehliyeti sorunca dosyamı gösterdim. Dosyam burda ehliyetimi almaya gidiyorum, harcımıda ödedim 10 dakika sonra geçici belgemi alacağım dedim. Ruhsat kontrolü yaptı sonra İyi günler dikkatli olun dedi bıraktı.
Her polis aynı olmuyor malesef bunuda göz önünde bulundurmak lazım farklı polis cezada yazabilir.
Abdeste bağlı; abdest tamsa sıkıntı olmaz, toplu iğne başı kadar yer kuru kalmışsa 36/3-A
[url]https://i.hizliresim.com/hwnleh.png[/url]
bugün aynen böyle yaptım ve çevirmeye girdim. Cumartesi sınavı geçtim, Motorumla bugün nufüs müdürlüğüne gidecektim yolda çevirmeye girdim. Ehliyeti sorunca dosyamı gösterdim. Dosyam burda ehliyetimi almaya gidiyorum, harcımıda ödedim 10 dakika sonra geçici belgemi alacağım dedim. Ruhsat kontrolü yaptı sonra İyi günler dikkatli olun dedi bıraktı.
çok cool oluyorsun kankiloppo ehliyeti almaya motorla gidince
vuhaaa.
hey allahım ya. her ehliyet dönemi aynı konu.
Cidden bu niyetle yazmadım çevremde sorduklarımın yarısı sorun olmaz dedi yarısı olur dedi
Cidden bu niyetle yazmadım çevremde sorduklarımın yarısı sorun olmaz dedi yarısı olur dedi
Boşu boşuna ceza yemeye gerek yok paralar asfalttan toplanmıyor![]()
çok cool oluyorsun kankiloppo ehliyeti almaya motorla gidince
vuhaaa.
hey allahım ya. her ehliyet dönemi aynı konu.