Motosiklete farklı maşa takılır mı ?

Selamlar motosiklete modelinden farklı maşa takılır mı ? Eğer takılırsa türkiye'de alabileceğim neresi var ? Ceva

Farklı modelden kastın ne?YBR'ye CBR maşası takmak gibi mi?İşlem yapılması gerekir,doğrudan takamayabilirsin.
Maşa ölçüleri marka ve modele göre değişiklik gösterir.mil uzunluğu,rulman yatakları,amortisör çapları gibi.Rake, Trail açısının değişmesi ve benzer sorunlar da cabası.Birbirinin kopyası motorun maşasını takmaktan bahsediyorsan,pekala sorunsuzca uygulanabilir.

Selamlar, CBF250 ye YBR maşası veya CBF150 Maşası artık hangisi olursa takmak istiyorum. CBF250 maşası bulamıyoum hiçbir yerde

Selamlar, CBF250 ye YBR maşası veya CBF150 Maşası artık hangisi olursa takmak istiyorum. CBF250 maşası bulamıyoum hiçbir yerde

Yetkili servisten siparişle getirtebilirsiniz. Eğer amacınız özel bir modifiye değil ise orjinali uygundur. Ayrıca CBF150 veya benzeri bir modelle aynı ise yedek parçada ortaya çıkar zaten.

Letgo'da birinin 2. el cbf250 arka maşa sattığını gördüm. 23 gün önce vermiş ilanı.
Tanımam etmem satanı.
Yinede ben bir tıkla bulduysam siz daha çok seçenek bulursunuz gibi geliyor bana.
.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar