Motorunuzu çalınmaya karşı nasıl koruyorsunuz? Geceleri nereye koyuyorsunuz?

Aküye zarar veriyor akü çabuk bitiyor,tecrübeyle sabittir ama alarmlı disk kilidi veya alarmlı zincir kilitlerde pil kullandığımız için,en fazla eski pili atıp yenisini takıyosunuz okadar

Motorlar kendime ait kapalı garajda kilitsiz duruyor, bir adet sxp disk kilidim var ama hiç güven vermiyor, bir adet 10mm oxford zincir kilidim var epey güven veriyor. Kilitleri garaj dışında yola veya tura gittiğimde kullanıyorum. Oxford kilit en iyisi demiyorum ama fiyatına göre iyi bir kilit.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Aküye zarar veriyor akü çabuk bitiyor,tecrübeyle sabittir ama alarmlı disk kilidi veya alarmlı zincir kilitlerde pil kullandığımız için,en fazla eski pili atıp yenisini takıyosunuz okadar

Şart değildir; 1,5 yıllık kullanılmış aldığım motosikletimle 2,5 yıldır Teknotakip alarm kullanıyorum, aküm halen sapasağlam.

Günlük kullanıyorsanız sorun yok zaten. Motoru yatırıyorsanız, ya akü şarj cihazına bağlı tutacaksınız ya da on-onbeş günde bir söküp akü şarj cihazıyla şarj edeceksiniz. (Benim akü ve alarmda on günde şarj 12,20V'a, yani yaklaşık %60'a düşüyor...)

Son düzenleme:
Motosikleti
STRS 765
Spy 5000m kullanıyorum almadan önce çok araştırdım, herhangi bir kronik sorunu yok, akü bitirme sıkıntısı yok tavsiye ederim gayet memnunum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Spy 5000m kullanıyorum almadan önce çok araştırdım, herhangi bir kronik sorunu yok, akü bitirme sıkıntısı yok tavsiye ederim gayet memnunum.

Bu alınır mı https://www.hepsiburada.com/spy-5000-m-akilli-motosiklet-alarmi-p-OTKAANKM980?magaza=Kaan+Elektronik

Herkese merhaba. Ben motorumu apartmanın açık otoparkında üstüne branda çekerek bırakıyorum. Ön ve arkada iki tane disk kilit iki tane de u kilit takıyorum 😀. Ayrıca Secumore gps kullanıyorum ve bundan çık memnunum...

guvenli bir bölgede bir lojmanda kaliyorum, kapalı alanda gemi demiri ile kilitliyorum. birde camimin 4 mt otesinde oyuzden en ufak hisirtiyi duyarim

Motosikleti
Honda CB125F
Yaşadığım semtte park sorunu çok büyük dert ve motosiklet çalınma olayları da yaşanıyor.
Arka sokağımıza belediye otopark yaptı.
Aylık 105 TL veriyordum motoru satana kadar.
Yeni yılla beraber fiyatlar artmıştır muhtemelen.

Abus 8078 kullanıyorum, memnunum. Anahtar deliği yok. Telefona yüklediğiniz uygulama ile Bluetooth üzerinden çalışıyor, zaten bu yüzden tercih ettim. Yalnız telefonun şarjı azaldığında biraz stres yaptırıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abus 8078 kullanıyorum, memnunum. Anahtar deliği yok. Telefona yüklediğiniz uygulama ile Bluetooth üzerinden çalışıyor, zaten bu yüzden tercih ettim. Yalnız telefonun şarjı azaldığında biraz stres yaptırıyor.

Bu nasıl?
https://www.hepsiburada.com/abus-granit-detecto-x-plus-8008-alarmli-disk-kilidi-p-HBV000008V5ZP?magaza=motoruzgar

evimin 3 cephede bahçesi var, garaj girişi var ama ben güvenlikli otoparka koyuyorum geceleri rahat uyuyorum elbet maliyetli oluyor ama motorumu da seviyorum tavsiye ederim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Alarm, kilit, zincir, kapalı garaj vb. bunların hiç biri kasko'nun yerini tutmaz. Tamam hepsi olsun ama kasko da olunca bir nebze rahat uyunuyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Alarm, kilit, zincir, kapalı garaj vb. bunların hiç biri kasko'nun yerini tutmaz. Tamam hepsi olsun ama kasko da olunca bir nebze rahat uyunuyor.

15 bin TL istiyor kaskoya ver yaptırayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar