Motosikletini Göster !

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Benimki de (750km yoldan sonra) aşağıda:

qRVVGE.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Üst taraf temiz de altlar su çamur izi var biraz :) İstanbul Beşiktaş - Bodrum Akyarlar arası yaz yaptığım üç git-gel'in birinden bu.

10 sene boyunca Bodrum'un altını üstüne getirdim ama Akyarlardaki Akyarlar Motel'in ruhunu hiçbir yerde bulamadım. Keşke daha erken doğsaymışım da Kemal Sunal, Tarık Akan ve Bülent Kayabaş'ın deniz kenarı masasına yancı olsaymışım.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Şu egsoz borusunun krom olmaması beni geriyor. O kadar para alıyorlar zontes kadar olamıyorlar. Raymax siyah yanmaz boya ile boyamalı :king:

Ona sitrik asitle girişeceğim bir ara. Ama bu hali beni rahatsız etmiyor açıkçası.

Daha önce paylaşmışsam da affola. Yıl 1994, yaş 14. forumdaki bir çok üye henüz doğmamış. Şimdiki gibi Abus, Onguard vs memlekette yok, belki de var ama benim haberim yok, motor çalınmasın diye babaannemin giriş katı evinin salonuna akşamları motoru koyduğum günler.

[url]https://i.hizliresim.com/qivGFi.jpg[/url]

benim de ilk kullandığım motor honda kinetiktir, beyazdı hatta. o zaman bodrumda scooter kiralanıyordu ilk arkadasım ile beraber 17 yaşımda kullandım, ruhumun en içine doğru işledi o yollarda, aradığım şey buymuş aslında sonra 18'inde gittim rahmetli babamdan gizli ehliyet almıştım, hey gidi hey. güzel fotograf teşekkürler. : )

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
benim de ilk kullandığım motor honda kinetiktir, beyazdı hatta. o zaman bodrumda scooter kiralanıyordu ilk arkadasım ile beraber 17 yaşımda kullandım, ruhumun en içine doğru işledi o yollarda, aradığım şey buymuş aslında sonra 18'inde gittim rahmetli babamdan gizli ehliyet almıştım, hey gidi hey. güzel fotograf teşekkürler. : )

1998'de babam motoru tavukçuya satmıştı da ne üzülmüştüm, ne kızmıştım rahmetli babama. Katır gibi dayanıklı motordu, çok severdim.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Bu da benim karaoğlan. Sonbaharda yapraklar sarmış her tarafı. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pHeQf.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar