Motosikletini Göster !

Kocaeli İl Temsilcisi
Olmaz mı :)

Benim garibanın gözümüzü şenlendirecek bir tarafı yok ki hocam :)

https://i.hizliresim.com/vlf1G7.jpg

Senin 4 silindirin yeni fotoları varsa görmek isteriz :mrgreen:

Maşallah diyelim hocam nazar değmesin. Benimki 4 silindir ama çok bir marifeti yok hocam. Ne 2. el piyasası var ne de aksesuarı. Eksi yönleri yüzünden satıp tekrar gündelik işler için commutera döneyim mi diye düşünüyorum arada :)

27Jesh.jpg
[/url][/IMG]

Buyur hocam,bu da benim 600 cc sınıfının garibanı:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mpvKjf.jpg
[/url][/IMG]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Maşallah diyelim hocam nazar değmesin. Benimki 4 silindir ama çok bir marifeti yok hocam. Ne 2. el piyasası var ne de aksesuarı. Eksi yönleri yüzünden satıp tekrar gündelik işler için commutera döneyim mi diye düşünüyorum arada :)

[url=https://hizliresim.com/27Jesh][url]https://i.hizliresim.com/27Jesh.jpg[/url][/url]

Buyur hocam,bu da benim 600 cc sınıfının garibanı:p

Maşallah Allah nazarlardan korusun. :)

4 silindirin sesi yeter hocam marifete gerek var mı :mrgreen:

Bunu satıp commuter almak değilde, bütçeniz müsait ise terlik niyetine ufak cc bir scooter alıp, kısa mesafeler için kullanmak daha güzel olur sanki :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Maşallah Allah nazarlardan korusun. :)

4 silindirin sesi yeter hocam marifete gerek var mı :mrgreen:

Bunu satıp commuter almak değilde, bütçeniz müsait ise terlik niyetine ufak cc bir scooter alıp, kısa mesafeler için kullanmak daha güzel olur sanki :)

Amin hocam hepimizi nazardan korusun :) Eskiden sadece motosikletim varken inmezdim tepesinden, şimdi araba da olunca keyfi binmeye başladım. Kötü hava şartlarında motora binmiyorum kolay kolay. O yüzden benim durumlar karışık, bazen diyorum satmayayım otur oturduğun yerde ama tutulmayan bir model olduğu için son sahibi olursam ne gibi dezavantajları olur onu da düşünüyorum. Yoksa genel olarak motordan memnunum, önceki motorlarımda gitmediğim yerlere gitme cesareti verdi bana. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Amin hocam hepimizi nazardan korusun :) Eskiden sadece motosikletim varken inmezdim tepesinden, şimdi araba da olunca keyfi binmeye başladım. Kötü hava şartlarında motora binmiyorum kolay kolay. O yüzden benim durumlar karışık, bazen diyorum satmayayım otur oturduğun yerde ama tutulmayan bir model olduğu için son sahibi olursam ne gibi dezavantajları olur onu da düşünüyorum. Yoksa genel olarak motordan memnunum, önceki motorlarımda gitmediğim yerlere gitme cesareti verdi bana. :)

Bu motorunuzla, uzun yıllar mutlu mesut yaşayabilirdiniz aslında :)

Tek sıkıntı Topcase takılamıyor diye biliyorum.

StxE0S.jpg

Kocaeli İl Temsilcisi
Bu motorunuzla, uzun yıllar mutlu mesut yaşayabilirdiniz aslında :)

Tek sıkıntı Topcase takılamıyor diye biliyorum.

https://i.hizliresim.com/StxE0S.jpg

MT-25'de kalsaydım biraz daha iyi olabilirdi evet. Yıllardan beri XJ6 hayalim vardı, fırsat geçince hayalimi gerçekleştireyim dedim. :) Artık tekrar 250 cc'ye dönülmez zaten. Ocak ayında 32 bine almıştım sıfır, şu an 50 bine geldi. Benim XJ6'da zaten ortalama 60 bin değeri şu an. 10-15 bin fark için de satıp tekar 250'ye geçilmez. :p Topcase her ne kadar kötü dursa da müthiş bir ihtiyaç. XJ6'ya topcase taktırdım, uzun yol gezilerinde ilaç gibi geliyor.

Amüürsüre bağlı olan kırmızı şekil tüpçüğün ismi nedir:queen:

Valla ben de bilmiyordum siz deyince araştırdım şimdi. Sanki öhlinsmiş gibi gözüküyor. :cherry:

Bulduğum bilgi: Gazlı amortisörler de gaz sertlik ayarı için değil, içerideki hidroliğin köpürmesini ve soğumasına yardımcı olmak için basılır, yağ ısındığında ve ya köpürdüğünde, piston kararsız çalışır bunu engellemek için gaz basılarak yağ basınç altında çalışır, (normal hava çok faydalı olmaz azot olmak zorunda)

BloodyBaron o yüzden o tüplere meşrubat kutuları ile kapamayın.orada ısı oluşur.alüminyum meşrubat kutuları ısı kalkanı görevi görür.yağın daha kısa sürede bozulmasına neden olur.Hava hem korozyon açısından hemde genleşme sebebiyle iyi olmsz hasara sebep olabilir.Ben bunun için gelmemiştim neyse yazmış oldum :)

Yan ayak yok.Ayakta tutabilmek için epey uğraştım :)

PU0f0C.jpg

BloodyBaron o yüzden o tüplere meşrubat kutuları ile kapamayın.orada ısı oluşur.alüminyum meşrubat kutuları ısı kalkanı görevi görür.yağın daha kısa sürede bozulmasına neden olur.Hava hem korozyon açısından hemde genleşme sebebiyle iyi olmsz hasara sebep olabilir.Ben bunun için gelmemiştim neyse yazmış oldum :)

Yan ayak yok.Ayakta tutabilmek için epey uğraştım :)

https://i.hizliresim.com/PU0f0C.jpg
Yok abi ne meşrubat kutusu sen modifiyecilerle karıştırdın herhalde. Niye yapıyolar ki öyle? MoDiFizYe AsK mı yoksa :cherry:

Hocam motoru nasıl tuttunuz öyle. 1 saniyeliğine tutup düşmeden fotoğraf çekmekten başka çare yok gibi. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar