Hayabusa Super Sport mu Sport Touring Mi?

boy' Alıntı:
@HAYALBUYSA

Son nokta ne ben de anlamadım. saykoshey Hayabusa Sport Touring de değildir, Supersport da değildir demiş. Eee sonuç? Bu o kadar şey yazıp sonuç olarak hiçbir şey dememek oluyor. O zaman Hayabusa hiçbir kategoriye girmiyor mu yani? Her motorun bir kategorisi vardır ve bu kategori Amerika'ya göre Avrupa'ya göre değişmez. Bence bu tür motorlar her iki kategorinin karışımı olan yeni bir kategoriye giriyor. Yarış motorları kadar güçlü ama yarışamayacak standarda sahipler. Supersport Touring bence bu tür motorları en iyi anlatan terim. Hayabusa veya ZX-12R supersportlara kafa tutamaz diye birşey yok. Evet belki yarış pistinde kafa tutamaz ancak düzlükte rahatlıkla kafa tutar.

Son noktadan kastım açıklayıcı bilgiler vermesi, yani istediğin kategoriye sen sok veya yeni bi kategori oluşturulsun......

zaten bizim dediğimiz supersport touring kategorisi kendi kendine oluşmuş gibi.

kawa zx 14 - suzuki busa - honda cbr 1100 xx - yamaha fazer 1

bu yukarıdakiler bizim hayal kategorimiz olan supersport touring kategorisinin ilk elemanları olabilir.

Kategoriler avrupa ve amerikaya göre değişmez diyorsun ancak adamların herşeyleri , ölçü birimlerinden , spor müsabaka kurllarına kadar değişikken motor kategorisi de değişik oluyor tabiki....:wiinkk:

son noktayı kimsenin koyacağı yok bari ben koyayım (.)kendilerinin parentez içine aldımki görülsün diye:queen: hayabusa bence cruiserdir:queen:

Bence Hayabusa Super Sport'tur arkadaşlar...bu kategoriye giren her motor da Moto Gp'de yarışmak zorunda değildir. Virajı şöyle dönermiş böyle dönemezmiş diye bir sınıflama yok. Yüksek hızlara çıkmak için yapılan bütün motorlar Super Sport'tur.

215 kg lik bir hayabusa motogp pistlerinde tuhaf

ducati honda yamaha ile yarışsa ve birinci olursa süpersport olacağı kanısındayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar