Pahalı Revit eldiven 1 haftada ne hale geldi ! :farao:

sevgili arkadaşlar

Motorumla birlikte 1 hafta önce 1 adet revit mont(250 euro), airoh tr-1 kask (250 euro) ve bir adet Revit shoeller (sanırım böyle yazıyor) eldiven aldım. Elivenin tam fiyatını şçimdi hatırlamıyorum ama 60 euro civarı olması lazım.

Neyse bir hafta içinde sol eldivenin içi yırtıldı

iki eldivenin de parmak uçlarındaki kırmızı yapılar çoğunluklua kopmaya başladı ve koptu.

Avuç içerisinde ve parmak uçlarında kumaş kalitesini kaybetmeye, incelmeye ve iplik iplik olmaya başladı.

ve 1 hafta içinde hiçbir düşüşüm vs.. olmadı. Altı üstü 450 km yaptım ve bu sorunlar 150 km sonra kendini gösterdi.

Şimdi ne yapmalı? Aldığım yere götürmeyi düşünüyorum.

İşte fotolar. Detaylı çekemedim webcam den çektim çünkü.

işte bu eldiven

image70dx3.jpg

image67tj6.jpg

işte bu yırtık

image68xh4.jpg

edit: evet buldum
http://www.webbikeworld.com/r2/rev-i...s.htm#comments

buranin en altinda var gerekli aciklama. ilk uretim sorunluymus ayni benim sorunlar yuasaniyormus. Revit geri almayi kabul ediyormus.

hem revit marka,hem ucuz değil,hem de 1 haftada bu hale gelmiş:pr:
marka kalite diye beynimizi yıkayıp bize adi malları mı kakalıyor acaba ünlü marka sahibi patronlar?
Çok ilginç ama bu ülkede tüketici hakıı denilen birşey var...
Aldığın yere götürüp yenisini talep edebilirsin ürünün!
Değiştirmek zorundalar yasalar gereği!

hem revit marka,hem ucuz değil,hem de 1 haftada bu hale gelmiş:pr:
marka kalite diye beynimizi yıkayıp bize adi malları mı kakalıyor acaba ünlü marka sahibi patronlar?
Çok ilginç ama bu ülkede tüketici hakıı denilen birşey var...
Aldığın yere götürüp yenisini talep edebilirsin ürünün!
Değiştirmek zorundalar yasalar gereği!

e iyi de yenisi de aynı çıkacak ki..

zaten bu modeli almayacaktım full deri almak istiyordum ama başka model yoktu ellerinde :(

Dostum bende de seninkinin aynısının siyahı var. Ben alalı 1,5 ay oldu 1500 km yaptım bu eldivenle. Benimkinde hiç bi sorun yok ilk aldığım günkü gibi. Seninkinde üretim hatası falan olabilir. Hemen aldığın yere git faturası veya fişiyle.Değiştirmek zorundalar. Bu kadar kısa sürede 60 euro luk eldivenin bu hale gelmemesi lazım.En azından benimkiyle aynı bende hiç bir sorun yok. Aldığın yere gittiğinde de bunu belirt, bi arkadaşımda bundan kullanıyor eldiven sapasağlam de adama.

zed

bende sorun yaşadım revit marka eldiven lerin çoğunda bu sorun oluyor galiba parmak uçlarının kenarları açılıyor bende kardeşe verdim o kullandı sonra ne yaptı bilmiyorum

Dostum bende de seninkinin aynısının siyahı var. Ben alalı 1,5 ay oldu 1500 km yaptım bu eldivenle. Benimkinde hiç bi sorun yok ilk aldığım günkü gibi. Seninkinde üretim hatası falan olabilir. Hemen aldığın yere git faturası veya fişiyle.Değiştirmek zorundalar. Bu kadar kısa sürede 60 euro luk eldivenin bu hale gelmemesi lazım.En azından benimkiyle aynı bende hiç bir sorun yok. Aldığın yere gittiğinde de bunu belirt, bi arkadaşımda bundan kullanıyor eldiven sapasağlam de adama.

peki seninkisi de benimki gibi kumaştan mı yoksa deri mi?

sağol cevap için b arada :)

eldiveni nerden aldın?
özen motordan deme sakın çünkü biri aynı senin gibi aldığı eldiceni değiştirmeye gittiğinde hiç hoş karşılanmamış, bu paraya bu kadar olur falan demişler ama sonuçta değiştiriyolar.

hayır motovizyondan aldım. gayet ilgili satıcılardı, aynı zamanda bir tanıdığımızın arkadaşları. O yüzden değiştirirken sorun yaşayacağımı sanmıyorum.

inşallah yani :))

Bende Zen marka eldiven var tam korumali karbon fiberli eldiven.Yapildigi yer pakistan ve fiyati 50 YTL. Hic bir sey olmadi . Yazik ne diyim.

Ben 20 YTL'ına deri eldiven almıştım Matraş'tan, 1 yıldır kullanıyorum:) Rev-it'in böyle çıkması çok düşündürücü, ben de düşünüyordum Rev-it almayı, ama şimdi kafam karıştı:silent: Matraş'tan mı devam etsem acaba?:queen:

Denden ben senin avatara takıldım kardeşim, Liv Tyler mı bu?:queen: :cherry:

Benim eldiven bu.Resimlerden anladığım kadarıyla aynı eldiven, seninki kırmızı.Ben alırken kırmızısı da vardı çünkü ordan biliyorum. Ben eldivenden çok memnunum, seninkinde bi sorun vardır kesin.1,5 aydır kullanıyorum ilk günkü gibi duruyor.Eldvenim yanımda olsa resmini çekip koyucam ama yanımda değil.

Benim eldiven bu.Resimlerden anladığım kadarıyla aynı eldiven, seninki kırmızı.Ben alırken kırmızısı da vardı çünkü ordan biliyorum. Ben eldivenden çok memnunum, seninkinde bi sorun vardır kesin.1,5 aydır kullanıyorum ilk günkü gibi duruyor.Eldvenim yanımda olsa resmini çekip koyucam ama yanımda değil.

evet bunların kırmızısı işte

ben alırken siyahı yoktu.

nedir acaba eskimiş falan mıydı rutubet mi kapmıştı merak ettim bir ürün nasıl böyle çıkar

Senin dediğin gibi olabilir. Çünkü ikimizde de aynı eldiven var, sadece renkleri değişik. 1500 km yol yaptım ilk günkü gibi benimki, seninkinin öyle olması imkansız. Bi terslik var yani. Mutlaka git aldığın yerle görüş, yazık verdiğin paraya. Dediğin gibi depolama şartları falan etkilemiş olabilir, ya da çok eski üretim de olabilir, senelerdir depoda duruyosa bilemiyorum ama bi sorun olduğu ortada. Dostum sen git aldığın yere arkadaştada var böyle bişey onda niye olmuyo falan de.Hakkını ara. Ben mont olarakta revit kullanıyorum ondan da çok memnunum.

vallahi bu yoruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)

Sevin sevin, çok benziyorsun:) Ben Liv Tyler!ı çok severim:bounce: ...sana da kanım kaynadı zaten:bounce: Şaka bir yana kız gibi oğlansın, nazar değmesin:rendeer: (oğlanı gerçek anlamında kullandım, yanlış anlaşılma olmasın:))

Motosikleti
Forza 250
250 euro eldivene vermek nasıl bir mantıkdır düşünüyorum dakikalardır.

babako bu eldiven benim de hoşuna gitti. ama nasıl bu kadar çabuk yıpranıyo anlamadım gitti.

arkadaşlar ben dün sirkeciden mont modeka 320 ytl scorpio dizlik mafsallı 50 ytl ve deri eldiven zen marka 45 ytl aldım gönül rahatlığıyla inşallah kullanmak nasip olmaz da rahat rahat kullanırız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar