Pahalı Revit eldiven 1 haftada ne hale geldi ! :farao:

üretim hatası olabiliyor. bazı kaliteli markalar bile bu tür hatalı malları gözlerinden kaçırıp satışa sunabiliyor. aynısıyla değiştirirsen sorun çözülür heralde. çünkü 5-10 ytl lik eldivenler bile bu kadar dandik değik.

kardeş ne diyeyim revit gibi bir markadan hiç beklenmez bu bende revit pntolon var gayet memnunum ama aynı başarılarını eldivende göstermemişler demekki buda demek oluyorki markaya takılmamak lazım kalitelisi ne ise onu kullanmalı aslında aldığın yere bi götürmeli bu eldiveni hani iade edilmese bile insan en azından hıncını alır :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kesinlikle üretim hatasıdır bu olay

ben wintex eldiven aldım 63euro ya gayet memnunum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen bence bi araştır. elceklerinde problem falan olmasın... hadi dikişleri attı. tamam ama derisinde arıza olmamalı.....

Elcekte çıkıntılı çapaklı biyer varmı bir bak bence...

Bence aldığın yere direk götür, değiştirmeleri lazım. Bazı ürünlerde sorun çıkabiliyo diye duydum. Değiştirip değiştirmediklerini de bize yazarsan iyi olur.

eldiveni nerden aldın?
özen motordan deme sakın çünkü biri aynı senin gibi aldığı eldiceni değiştirmeye gittiğinde hiç hoş karşılanmamış, bu paraya bu kadar olur falan demişler ama sonuçta değiştiriyolar.

Yuh, eldiven zaten 60 euro. Parçalanmaması için 500 euro mu olması lazımmış?

rev'it in sitesinde bu sorunun olduğunu duyurmuşlardi. iade garantisi ve bi parti dişinda kalanlarin boyle olmadigini soylüyorlardi, bunlarda bi üretim hatasi olmus ve iadeleri kabul ediyorlar, bi araştir istersen.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkdaşlar bence eldiven çin malı olabilir yada sahte yada arkdaşın nsıl kullandığıda söz konusu ama sağa sola yumruk atmayıp inşaatta çalışmadıysa bu normal değil tabii revit için

arkadaşlar eldivende revit maalesef iyi değil.ki revit aslında üst düzey bir motowear üreticisi de değil.iyi bir marka ama çok iyi olduğu söylenemez.eldivende(malumunuz zaten heppiniz biliyorsunuz.dainese çok iyi..aslında moto da 1 numaradır derim ama diyemem.!!!çünkü BERİK VAR.SÜPER ÜRÜNLERİ VAR.ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.VE BULABİLİYORSANIZ ASLA ŞAŞMAYINIZ.ARLEN NESS.).YANİ BERİK.ARLEN NESS.DAİNESE.ALPHİNESTAR.

arkadaşlar eldivende revit maalesef iyi değil.ki revit aslında üst düzey bir motowear üreticisi de değil.iyi bir marka ama çok iyi olduğu söylenemez.eldivende(malumunuz zaten heppiniz biliyorsunuz.dainese çok iyi..aslında moto da 1 numaradır derim ama diyemem.!!!çünkü BERİK VAR.SÜPER ÜRÜNLERİ VAR.ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.VE BULABİLİYORSANIZ ASLA ŞAŞMAYINIZ.ARLEN NESS.).YANİ BERİK.ARLEN NESS.DAİNESE.ALPHİNESTAR.

Başka bi sitede, dainese eldivenin bi yıkamada nasıl paramparça olduğunu bi arkadaş resimlerle göstermişti. Her markada bu tip şeyler olabiliyor. Biraz da şans meselesi, bu arkadaş şansına ilk üretim eldivenler denk gelmiş. Ben kullanıyorum revit eldiven hiçbir sorun yok, alıcak arkadaşlar gönül rahatlığıyla kullanabilir.

evet buldum
http://www.webbikeworld.com/r2/rev-it/summer-mesh-gloves/revit-summer-gloves.htm#comments

buranin en altinda var gerekli aciklama. ilk uretim sorunluymus ayni benim sorunlar yuasaniyormus. Revit geri almayi kabul ediyormus.

evet arkadasim bu link, ben ayni eldiveni almayi planliyordum ama bu sorunun çikma olasiligina karsi ve de daha güzel oldugunu düşündüğümden clover in bi eldivenini aldım. rev'it! devil mont aldim bi de, monttan memnunum sen de siteyi satin aldigin yere gösterip iade et bence eldiveni. seninkiyle 1-1 aynı sorun sitede gösterdiği.

Türkiye'de satıcılar bizleri çok güzel kazıklıyorlar.size tavsiyem alacağınız ürünleri yurtdışından sipariş etmek.100 euro'ya kadar her şeyi postayla,gümrüksüz getirebiliyorsunuz.alışmışlar tüketiciyi kaz gibi yolmaya..

zen eldiven

bende zen marka eldiven aldım korumalı falan ama galiba sizden daha iyi pazarlık ettim:) 40 ytl .. aldığım yer özen motor başka arkadaşlarda alacaklarsa fazla vermeyin..:wiinkk:

Uretim hatasi olabilir diye dusunuyorum ben de...
Ama her ne olursa olsun...her neresi olursa olsun...aldigin yer bunu degistirmekle yükümlü...Düşmemişsin e tarlaya da sürmedigine gore eldivenleri...boyle birsey olmasi anormal...
Onu satan yer bu paraya bu kdr olur gibi bi laf edemez...Kac euro olmasi lazim eldivenin? 500 mü?...:silent: 60 euro gayet pahalı sayilabilecek bir mevsimlik eldiven parasi bence...
Ya malın aynisiyla ya da bir baskasiyla farkını vermek/almak kaydıyla degistirme yapmak zorundalar yahu.

Aynı eldivenden ben de aldım ve aynı sorun bende de oluştu:silent:
Ben de götüreceğim aldığım yere:pr:
(Amma çok BEN DE kullanmışım bu arada:) )

Starsailor, helal olsun sana o "ben de"ler. Bütün "-de" ve "de"leri doğru yerde kullanmışsın. Millet tekini doğru yazamıyor, sen beşini doğru yazmışsın :rendeer:.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar