Pahalı Revit eldiven 1 haftada ne hale geldi ! :farao:

Ben de onu diyorum işte, ilkokul bilgisi bunlar diyorum, anlatamıyorum. Benim de ilkokul öğretmenim sağolsun :).

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş
sıkmacanını olur böyle bende revit kullandım bı sorun yok ama talıhsızlık yaşamışın fabrıka hatasıda olabılır marka güzel satıcıya götür bence değiştırırler sıkmacanını

bence de değiştirebilirler..bende revit kullanıyorum ama bi sorun yaşamadım..
umarım çözülür kısa sürede..

selam arkadaşlar

motovisyon hiç sorun çıkartmadan eldivenimi aldı ve değiştirdi. üzerine 35 euro daha vererek aşağıda resmini gördüğünüz rev'it quicksilver kış ağırlıklı eldiveni aldım. bu eldiven gerçekten çok iyi şimdilik. umarım sorun çıkartmaz. hadi öptüm herkesi.

fgw017-quicksilver-b500.jpg

eldivenden anlamam fakat aldigin mal ayipli we diskileri atmis geri goturursen max 10 gunluk inceleme we sonrasinda yenisi wermek zorunda kalicaklar emin ol:cat:

Motosikleti rafa kaldırınca eldivenleri de unuttum ben:cyclopsan
İnşallah Özen sorun çıkarmaz değiştirme işleminde.
Ayrıntıları bildiririm.

hein gericke ürünleri hakkında bilgisi olan ve kullanan varmıdır dostlar.... Pantolon ve bot düşünüyorum... önerileriniz...

Ben de aynı problemi revit nitro yazlık eldivenle yaşadım 4 ay oldu alalı ve delinmeye başladı. D&B'den almıştım aradım revit'i arayıp soracaklarını sonra bana haber vereceklerini söylediler. neredeyse 1 hafta haber gelmedi. tekrar aradım satış yetkilisinin meşgul olduğunu kendilerinin bana hemen bilgi vereceğini söylediler. yine telefon gelmedi tekrar aradım ve revit'in eldiveni almadığını kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Ama görüştüklerini sanmıyorum muhtemelen beni başlarından savmak istediler. Gidip revit'in türkiye temsilciliğinin telefonunu isteyeceğim. mağazanın bu tavrı dolayısıyla artık oradan alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
teşekkürler paylaştığın için bende'de black marka çin malı eldiven vardı fakat nerdeyse 1 senede yırtıldı. geçen reviti baktım 75 euro'idi iyiki almamışım. kaliteli diye almayı düşünüyordum parası önemli değildi. 30-35 ytl veririm bir black daha alırım 7-8 ay götürür daha iyi:cat:

Geri götür, yenisini versinler. Yenisi de bir haftada aşınırsa ya paranı geri iste, ya da aynı yerde bir başka markaya bak.
Benim 1 yıldır hemen hergün kullandıgım SPOOL lar var, hala çok rahat.
-turgut

ii hadi muutlu sonla bitmesi sevindirici tekrar hayırlı olsun bende iki gün önce RICHA aldım nasıl bi marka acaba hiç sormadım ama

Syriana(Bülent) abi de aynı sorunları yaşamıştı.. :pr:
Demek ki Revit eldiven almayacağız.. :wiinkk:

sanırım depolandığı yerde rutubete yada neme maruz kalmış olabilir yada çin malı korsan revit sanırım

dainese den şaşma, mont eldiven aklına ne gelirse yıka temizle sil uzun yıllar sorunsuz kullan .neredeyse aynı fiyat ikiside zaten :D

yahu tam revit almayı düşünürken şimdi oldu mu bu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar