Akü’yü kontrol ettin mi? Sanki elektronikleri çalıştıracak kadar elektrik üretemiyor ve ateşelemeye tüm gücünü aktarıyor gibi.
Akü’yü kontrol ettin mi? Sanki elektronikleri çalıştıracak kadar elektrik üretemiyor ve ateşelemeye tüm gücünü aktarıyor gibi.
Yeni kasa dominar da Trip sıfırlama Hatasından sonra şimdi de depo neredeyse yarım depo yakıt varken sürekli düşük yakıt uyarısı veriyor Mersin moto Çetinkaya yetkili servisi bunun normal olgunu söyleyor sizde durum nasıl
Dün gittim araba aldım.Motoruda hafta sonu ilana koyuyorum.Yaza kadar satılır heralde.Yıkayıp brandasını örtüp yeni sahibini bekleyecek.Motor serüvenini açılmamak üzere kapatıyorum.Bindim gezdim gördüm.Yaşadığım atraksiyonlar fazlasıyla yeter diyorum.
Motoru bırakmamdaki en büyük etken fahiş fiyatlar oldu.İkinci el satışı sıkıntılı motorların bile fiyatları hatırısayılır miktarda.Alacağım motor 10 binde desem, 30 binde ben yapıp satmaya kalksam, kilometreden birkere kaybediyor motor.
Aracı alırken noterde satışı olan bir mt07 gördüm.Motor sıfır gibiydi.İnsanın içi gidiyor ama yapacak birşey yok.O paraları vermem.
Dominar ın frenleri nasıl? Güven veriyor mu? Kısa mesafede durdurabiliyor mu?
8 yıllık motosiklet kullanıcısıyım ve sahip olduğum 2012 model mondial drift le yaklaşık olarak 70.000 km yaptım. Eşim ile uzun yolda kullanmak üzere bu motosikleti satın almak istiyoruz. 2 kişi yüklü olarak uzun yolda bayılma durumu varmıdır ? cruising speed i yaklaşık olarak hangi aralıklardadır vede güvenilir bir motor mu gibi pekçok sorum var. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
güç eksikliğinin nasıl hissettirdiğini driftle 70.000 km den sonra iyi bildiğimi düşünüyor ve dominarı aramanızı çok iyi anlayabiliyorum. Öğretmen maaşı gereği bu motoru alırsam uzun yıllar kullanmak istiyorum siz 45.000km sürmüş biri olarak malzeme kalitesi ve uzun ömürlülüğü hakkında neler söyleyebilirsiniz ?