çok teşekkür ederim cevaplarınız için nasip olurda alırsam forumu iyi bir ug incelemesi ile şenlendirmeyi düşünüyorum.
çok teşekkür ederim cevaplarınız için nasip olurda alırsam forumu iyi bir ug incelemesi ile şenlendirmeyi düşünüyorum.
Merhaba
Disk kilidini motosikleti kullanırken bağlayabileceğiniz bir aparat veya bir yer var mı motosiklet üzerinde
Sizler nasıl bir çözüm buldunuz?
Motorda arka çanta veya sırt çantası kullanmadığım için böyle bir sorun yaşıyorum
Disk kilidin ne denli büyük bilmiyorum ama abus 7000 sele altına sığıyor hatta yer bile kalıyor neredeyse
Arkadaşlar bu yeni kasa dominar da resetleme olayını çözebilen var mı servislerde bunun çözümü yok gerçi bu soruna bakan da yok
Aynen katılıyorum ha Çinli ha hintli görünüşe aldanma benim gibi bir kronik sorunu trip resetleme çözümü yok Mersin'deki servis 2,5 ayda sadece akü değiştirdi ve Sorun devam ediyor 2. kronik sorun ağırlık merkezi yanlış hesaplamadan dolayı motor sağa çekiyor 3. kronik sorunu yakıt ölçümü hatalı 5-6 litre varken düşük yakıt uyarısı veriyor ekranda sürekli uyarı vermesi rahatsız ediyor 4. kronik sorunu 1500-2000 kilometreden sonra far bölümünden çok rahatsız edecek zırıltı sesi geliyor benim motor şu anda 2000 kilometre şimdilik kronik sorunlar bunlar inşallah bundan sonra başka sorun çıkmaz Ondan önceki motorum honda CRF l idi inan o motoru mamunla arıyorum Ha bu arada bu motor 185 kilo şehir içi Kullanıma uygun değil mt-07 ile aynı ağırlıkta yani yoruyor tavsiye edermisin dersen Bu fiyata kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmem buarada soruların hiçbirini servis gidermedi Ekrem Ata zaten hiç ilgilenmiyor Sana tavsiyem bu fiyatlara ikinci el Honda cb 500 f ikinci el MT 25 ya da MT 07 ya da Honda CB 250 r bajaj malının arkasında degil Facebook dominar 400 sayfasından Bununla ilgili birçok mesaj bulursun
Benim alacağım 500f idi.Onlarında fiyatları uçtu.Kilometreleri yüksek.İkinci eli sıkıntı.Crosrunnerda var aklıma.Yamaha ile hiç ilgilenmiyorum.Onların motorları bana gelmez.Bizim kasalardada zırıltı boldu.Demek bu zırıltıyı hala gideremediler.Yalnız motorun birtarafa çekmesi çok tehlikeli.Bahsettiğiniz bu sorunlar diğer uglerdede varsa almak hata olur.İyiki sormuşum size.
Her platformda dominar 400 ug öven pazarlama müdürü bu konulardan hiç bahsetmiyor bu konulara tamamen yabancı
Bu ug ye sessisz bir egzos takilirmi deyistirsek olurmu arkadaslar