Mavzeri kızak yağı bulamazsan ben sana tedarik ederim 1 litre.Bizim enjeksiyon makinelerin otomatik yağlama sistemlerine koyuyorlar her gün.Çıkan yağdan ayarlarız sana.
kaçlık yağ kullanıyorsunuz siz
220 numara olursa anca işime yarar ama kullanılmış yağ gene viskositesini kaybetmiş olur ama
ben gene 90 numaraya devam edeyim en iyisi
220 numara Shell Omala Kızak yağı.Vizikozitesi değişmiyordur her sabah makinenin hazneyi dolduruyorlar gün içinde otomatik yağlama yapıp bidona dönüyor.Yağ temiz oluyorda içine sinmezse 0 yağda getiririm ayıp ediyorsun.Biz varille alıyoruz.Temin baktımta 3 varil yağ var.![]()
Yarın evden pet şişe getireyimde ayarlıyayım sana.
140 no yağı kullanabilirsin. Tek eksi tarafı yatan motorda yağ tortu bırakarak sistemin tıkanmasına neden oluyor. Bunun farkına varınca başka seçenek aradım ve kızak yağı ni denedikten sonra artık onu tavsiye ediyorum.
Eğer motora sürekli biniyor isen 140 no yağ kesinlikle işini görür. Her yerde de bulunur..
Yerin uzak olmasaydı uğra bana hallederim derdim...
Abi 140 numarayı sadece yaz mevsimi için mi öneriyorsun? Motor ne kadar yatınca tortu bırakıyor?
Abi 140 numarayı sadece yaz mevsimi için mi öneriyorsun? Motor ne kadar yatınca tortu bırakıyor?
Yanlız bu yağı benim gözüm kesmedi söyliyeyim.Ben 90 numara şanzıman yağınla yağladım zinciri bu kızak yağı ondan çok daha akışkan.
İstersen video atayım akışkanlığınla ilgili.Bana vizikositesi düşük geldi.
Markadan markaya vizikozite farkı oluyormu bilmiyorum.
Shell Tonna S3 M 220 Kızak Yağı
Varilin üstünde bu yazıyor.