teşekkür ederim abi mesaj için

zaten inşallah bundan 5 sene sonra alırım
tekerine taş değmesin
600RR ile başlanır mı? aslında motosiklete başlamak için özel bir model yok, yani ne ile başlamak istediğine bağlı. her şey sürüş tarzında, mesela ben 600RR gibi bir makine alsam 150 km üzerine çıkmazdım, hatta genel olarak 120 bandında sürerdim en fazla...
şimdi bu durum bazılarına garip gelebilir ama mesele şu, 600RR ile 100 yapmak başka, Tvs Apache ile 100 yapmak başka... arada çok fark var, birisi güven verir, zevklidir, hemen hızlanır ve hemen yavaşlarsın, daha dengelidir, sesi ve tipi güzeldir.. diğeri ise yol tutuşta garibandır, kazık gibidir ve rahatsız eder, çok bağırır, durmak istediğinde hemen duramazsın ve hemen hızlanamazsın, sesi pek çekici ve güzel değil...
mesela ben 70 ile gidiyorum, sanki motorum 110 yapmıyor mu ki ben 70 ile gidiyorum? o hesap işte..
sürüş tarzına ve sana bağlı... zaten halihazırda hep kaza yapıyorlar, canın kıymetli ise ona göre sürersin, ama başlanır yani, tabi o motor ile başlıyorsan muhtemelen paranda vardır senin... sağını solunu kırmaktan çekinmezsin o zaman.
edit: aileyi ikna ettin birde 600RR kaldı öyle mi?