benim arkadaşlarımın hepsinin nmotoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
Benim arkadaşlarımın hepsinin motoru var bende yok sadece
senin arkadaşlarından sana ne? şu psikolojiden nefret ediyorum, sana ne onlardan? herkes damdan atlıyor sende mi atlayacaksın? benim yaş 27 ve yaklaşık 6 seneden fazla oldu istanbul trafiğini tecrübe etmeye başlayalı..
ailemden biri motosiklet alsın istemezdim ve sen 600RR dan bahsediyorsun, dalgınlığına gelir bir gün ve ne ara 170 km hıza çıktım dersin ama yavaşlayacak zamanın artık kalmamıştır ve kötü son bekler seni...
yani ben hiç yüksek hacim racing motor sürmedim ama bazı lüks arabalarda böyledir, ne ara bu hıza çıktım derler ve ben buna şahit oldum. 150 gibi 170 gibi hızlar bu tarz motorların zorlanmadan ve bağırmadan çıkabileceği hızlardır diye tahmin ediyorum ve dalgınlıktan ötürü yavaş gitmen gereken engebeli yada bir virajlı yola bu hız ile girersin ve çıkışın olmaz..
yakup kardeşim sen sensin, örnek almak için birine ihtiyaç duyma, aynanın karşısına geç ve ben bu hayattan ne bekliyorum diye kendine sor. ne istiyorsun bu hayattan? var oldun ve ebediyete göç edene kadar nasıl yaşamayı düşünüyorsun..
kişisel gelişimini tamamla, önce benliğini oturt çünkü önce buna ihtiyacın var gibi... arkadaşlarının hepsinde audio a4 olsa sende isteyeceksin, bu yanlış. asıl soru şu; arkadaşlarının gerçekten o sahip olduğu şeylere ihtiyaçları var mıydı yoksa özenti amaçlı yada havalı olmak için mi edindiler?
dostum hayattan tat almaya bakın tat almaya. bırak millet birilerinin bir yerleriyle fındık kırsın boş verin... sen kendin için ne istiyorsun bu hayattan?
..................
konu sahibi bence ciddi değil, eğlence amaçlı açtı konuyu. 17 yaşında değil, adı da yakup değil.