Benelli Benelli Leoncino 500 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar malum daha önce motorumu satmıştım. Aliexpressten sissy barlı arka çanta demiri sipariş etmiştim. Yeni elime ulaştı. Satışa çıkarıyorum malum siteye ilan da açacağım, burdan talep eden varsa whatsapptan fotoğraflarını atabilirim.

Niyetlendik bizde bi leoncinoya. Ben parayı denkleştirene kadar zam gelmese bari.

Çok güzel motosiklet ancak piyasa malum. 2.el almanızı tavsiye ederim. 32-33 bine hatta kişinin acelesine göre altına bile alabilirsiniz. Sıfırda 2019 35 altı zor 2020'ler 37 bandının altına inmez gibi duruyor.

Tam o şekilde planımı yapmıştım ki corona belimi büktü :( 2. eli 1-2 tane var 35 e koymuşlar,pazarlık payı benim gözümde en fazla bin TL dir. 37 ye sıfırını bulmuştum 3-4 bin daha fazla verirdim yani sıfırına.

Tam o şekilde planımı yapmıştım ki corona belimi büktü :( 2. eli 1-2 tane var 35 e koymuşlar,pazarlık payı benim gözümde en fazla bin TL dir. 37 ye sıfırını bulmuştum 3-4 bin daha fazla verirdim yani sıfırına.

Bence öyle düşünmeyin. Sizin paranız onların da malı var, günümüz şartlarında mal değil para etken özellikle son aylarda. Bursa ve Bilecikte 2 adet 33 bandında motor var zorlayın biraz 1 1500 tl indirim alırsınız diye düşünüyorum. Km'lerde çok düşük. Satanlar bayi, ben bayi ile pazarlıkta sınır tanımam çünkü onların alış maliyetleri farklı. Şahsen ben niyetli olsam 30 liradan başlarım pazarlığa.

Onları aramıştım zaten. 1 taneymiş o motor adapazarından birine satmışlar. Ellerinde 2 tane sıfır vardı enson.Neyse bu ara ev geliri düştü zaten corona yüzünden seneye artık.

Herkese selam, Yakın zamanda bende bir yavru aslan alarak aranıza katıldım :) Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.

--
Koruma demiri, takozu ve sissy bar arıyorum türkiyede temin edebileceğim bir yer biliyor musunuz?
bulamazsak Aliexpress yolu gözleyeceğim :)

motor teknolojisi çok eski. 500 cc motordan 48 beygir çıkarmak nedir ya bu devirde?

trailer modelleri gelmiş türkiye'ye renk seçenekleri ile beraber. sanırım piyasası da biraz hareketlendi, fiyat arttırdılar hemen şehir modeli için.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
KTM şapkadan tavşan çıkaracak yakında. Duke 490 55-60 hp arası.

Tavşan çıkartıyor çıkartmasına da KTM'ler nedense bende yürüdüğü kadar serviste de vakit geçiriyor gibi geliyor. Nedense öyle bir önyargım oluşmuş...

Teşekkür ederim.
Bugün çok yeri aradım her aradığım başkalarına yönlendirdi ama kimsenin elinde yok
gelip gelmeyeceği konusunda kesin cevap alamadığım için Aliexpresse yöneldim :)

Aliexpress de çok fazla aksesuarı var. Daha iyi olur. Zaten asıl üretim yeri olduğu için orjinal aksesuarları bulmakta mümkün.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:02 ----------

Tek silindir ise olabilir , çift silindir ise olmaz, olmamalı.

Çift silindir. A2 hedef değil.

Herkese selam, Yakın zamanda bende bir yavru aslan alarak aranıza katıldım :) Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.

--
Koruma demiri, takozu ve sissy bar arıyorum türkiyede temin edebileceğim bir yer biliyor musunuz?
bulamazsak Aliexpress yolu gözleyeceğim :)

Hayırlı olsun, biraz motordan bahseder misiniz, memnun musunuz, bende almak istiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar