Sanıyorum satmaktan vazgeçtin![]()
Leoncino Trail gelse güzel olur, tam bizim memlekete göre motosiklet. Bizim street'Lerin çoğu trail aslında![]()
![]()
Sayılırdonanım ekliycem ama fiyatımı yüksek tutucam
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
Ön amortisör takımını değiştirirsem trail oluyo benimki şuan![]()
Trail'lerde arka amortisör standart motosikletle aynı mı? (Olmamalı...) Gidon da farklı olması gerekir diye düşünüyorum... (Modeli çok tanımıyorum ama mantıken gidonun da yükselmesi gerekir biraz...)
Hayırlısı olsun güzel fiyat
Yapıştır bir DL650 duacı ol
Opsiyon: Fiyatı biraz daha makul olsa (ki bir bakıma makul aslında...) Tenere 700 yakışırdı size aslında. (50-55 olaydı veya kredi faizleri %1 altı olaydı ben şimdi yazılmıştım Tenere 700'e...)
Yapıştır bir DL650 duacı ol
Opsiyon: Fiyatı biraz daha makul olsa (ki bir bakıma makul aslında...) Tenere 700 yakışırdı size aslında. (50-55 olaydı veya kredi faizleri %1 altı olaydı ben şimdi yazılmıştım Tenere 700'e...)
Normal gider fiyati nedir
Normal gider fiyati nedir
Sanırım normal piyasa fiyatını sormuşsunuz. Aklımdan geçen fiyat 29 30 civarı. Sezonda bu kadar edeceğini düşünüyorum. Gerçekten ihtiyacım olmasa mukayese bile edilemeyecek bi fiyat yazdım. Bu fiyata satmaktansa 20bin km binerim daha iyi ama ekonomik durumum çok zora düştü.
Bir ölücü olarak ilk mesajiniz dikkatimi çekti ama 26 yeterince ölü bir rakam değil benim için hayirli satislariniz olsun.
Hayırlı satışlarLastikeler yeni sanırım. O ölçülerdeki en makul fiyatlı lastik mitas force +. Daha önce sahip oluğum tnt 25 e almıştım fena değildi. Şimdiki motoruma (gsx650f) da sizin leoncino ölçülerinde lastik lazım. Pirelli angel gt lere baksamda yaklaşık 500 tl daha ucuz olan sportforce+ u da düşünüyorum. Nasıl siz memnun musunuz lastiklerden? tavsiye eder misin ? fiyat performans olarak nasıl virajlarda nasıl tutunması?
Çok mu soru sordum acaba
Cevaplarsanız sevinirim. :cat:
Daha kaça inecek adam yeni kasa 2. el R25 parasını 500cc 50hp scrambler veriyor sana.