Bugün öğle saatleri Moda'da siyah bir Leoncino gördüm. Egzoz oynamalı mıydı stok muydu bilmiyorum ama kıyamet gibi ses çıkartıyordu.
Katalizör iptaldir. Güzel oluyor öyle![]()
İnanılmaz aklımı çeliyor bu motor ama servis ve distribütör olayları kafamı kurcalıyor. Kaç tane satıcının durumuna baksam internette çok olumsuz yorum var bir çoğu da satış sonrası destekleri ile ilgili. Bu arada fiyatı da makul kaldı diğer modellere göre. MT-07 62 Bin TL, R25 ABS 42 oldu. Çok mantıklı bir alternatif haline dönüştü bence.
İlk geldiğinde fiyatı yüzünden bize ana avrat söven arkadaşlar vardıŞimdi bu ekonomide hangi motosiklete binecekler merak ediyorum. Tabi ki ahahaha ne güzel herkes buna binmek zorunda kaldı demiyorum. Keşke 18500 TL olsa. Bence gerçek ve tutarlı bir ülke ekonomisinde olması gereken fiyat buydu. Ama maalesef çok kötü dönemlerde geçiyoruz. Orta seviyeye bütçesi yetmeyen. Ama 250 cc de istemeyen adam için fiyatı şuan harika. Tel Jantlı olan aklımı çeliyor. Zor tutuyorum kendimi
![]()
Trail versiyonu var mı satışta malum sitede göremedim ben. Valla sanırım alacağım normal versiyonu hocam bir kaç şey sorayım seni hazır yakalamışken. Bilgin varsa cevaplarsan çok sevinirim. 2019 ile 2020 modeli arasında fiyat farkı var ama değişen bir şey var mı ? Hangi bayiden almak ve teknik servis hizmeti almak iyidir?