bir cumartesi gecesi 01 de işten gelip pazar sabahı uyandığımda ablamın facebook da paylaştığı yer bildirimi üzrine yola çıkmıştım... saat 11 i buluyordu.. çantamda her zaman bulunan kahvem ve kredi kartım ve yol arkadaşım dışında kimse yoktu...
istanbul pendik den teker döndü bolu yedigöller e ...

muthiş virajlar toz toprak börtü böcek

africa ile yeni tanıştığımız zamanlar ve bu benim parçam diyorum ...

sanki biraz viraj yapmışız gibi... ne kadar yatıyorsa o kadar yattık ...toza toprağa rağmen ...

sonra çat kapı eniştemler ablamlar şok ...
dedim kahve içmeye geldim... bu yolculuk yaklasık 3,5 saat sürdü...

dışarısı sıcaktan yanarken orda serin bir rüzgar esiyordu

bir taraftan akşam oluyor yolu uzatsam mı diyorum ve mengen yönünden gitmeyi kafama koyuyorum ...

dönüş yolunda yaklaşık 15 km toz topprak taş üzrinden gidiyorum... motorun siyah jantları toprak rengi oldu ama doğa harika idi...

sonrasında geceye geldiğim için resim çekmedim .. yaklaşık 23,30 gibi evime döndüm... 650 km civarında yol yapmıştım yekünde...

istanbul pendik den teker döndü bolu yedigöller e ...

muthiş virajlar toz toprak börtü böcek

africa ile yeni tanıştığımız zamanlar ve bu benim parçam diyorum ...

sanki biraz viraj yapmışız gibi... ne kadar yatıyorsa o kadar yattık ...toza toprağa rağmen ...

sonra çat kapı eniştemler ablamlar şok ...
dedim kahve içmeye geldim... bu yolculuk yaklasık 3,5 saat sürdü...

dışarısı sıcaktan yanarken orda serin bir rüzgar esiyordu

bir taraftan akşam oluyor yolu uzatsam mı diyorum ve mengen yönünden gitmeyi kafama koyuyorum ...

dönüş yolunda yaklaşık 15 km toz topprak taş üzrinden gidiyorum... motorun siyah jantları toprak rengi oldu ama doğa harika idi...

sonrasında geceye geldiğim için resim çekmedim .. yaklaşık 23,30 gibi evime döndüm... 650 km civarında yol yapmıştım yekünde...