vay bee 1 gün içinde soru sorup test etmeye gidip karar verip aldınız valla bravo.keşke dominar 400 testi de yapsaydınız üşenmeyip.kıyaslama imkanınız olurdu.üzmez zaten kadrandan hafifliğine motorundan tipine tek bir parça motor.hayırlı olsun cb250 den sonra baya bir hızlı gelicektir
katılıyorum. benim pantolon için bile karar vermem 1 hafta sürüyor, kıskandım doğrusu.
Ben Duke 390 kullanıyorum. Duke200'den geçtim, ikinci motorum. Sahip olduğum bilgileri anlatayım.
1 numara şehir motoru diyen bir arkadaş vardı, ona pek katılamıyorum çünkü tek silindirde sıkışmış 390cc size yol+müthiş bir ısı olarak geri dönüyor. Ankara'da kullanıyorum, havlar görece serin ama yine de 2-3 ışıktan sonra alıyorsunuz ısıyı. Bu durum mu sebep oldu bilmiyorum ama fan'ım tekleyip artık çalışmamaya başladı, sonrasında ne kadar azalır bilmiyorum ama internette sıkça yakınılıyor zaten bu durumdan bana has bir sorun olmadığı belli. Duke200'de böyle bir sorunum asla yoktu. Belki Duke250 daha iyi bir şehir motorudur diyebilirim diğer özellikleri de barındırdığı için.
Sele konforu Duke200'ün beton selesine göre epey rahat. Sürüşte titreşimden çok rahatsız olduğumu söyleyemem, ama çok rüzgar alıyor bu kötü. cb250r da naked motor zaten. şehirlerarası değişen bir şey olmayacaktır. hatta ön cam takabilirsiniz, cb250r'dan daha şık duracaktır.
Düşük devirlerde motora "ya abi hayırdır canın mı sıkkın, niye gitmiyosun" dedirtecek bir güçsüzlüğü var. o övülen gücü devir yükseldikçe görebiliyoruz.
frenleri harika, 2013 model duke200 de öyleydi. henüz başka marka kullanmadım ama bana çok güven verdi ve çok kez beni kurtardı diyebilirim.
Ekranı harika, son teknoloji. Bluetooth ile şarkıları vs değiştirebilir, ses kontrol edebilir, arama yanıtlayabilirsiniz. gündüz gece modu başarılı ve işe yarıyor. gece çok tatlı görünüyor.
yakıtı ben 4.2'lerin altına düşüremiyorum. Ki ona da dikkat etmek zor. Ama bu benim hatam da olabilir tabi.
şimdilik aklıma gelenler bunlar. hayırlı olsun şimdiden