kimse bana fakirsin edebiyatı yapmasın. 100 gram bükülmüş demir parçası bile givi marka olunca 1000 tl. sanayiye gitsem statik boyası dahil 50 tl para veririm.
İtalyan mali olup ucuz olan birşey var mi?
En azindan çanta demirinin,desmo bakimi yok
Konuyla alakasız olacak ama hazır sizi tek başlıkta yakalamışken söyleyim içimde kalmasın![]()
Bu forumda; @ulkerhan ve @levend84 üstadlar; sizlerin motosiklet tamiri, bakımı, teknik detayları hakkındaki yorumlarınızı keyifle okuyorum.
Belki bir gün işime yarayacak bir çok bilgiye denk geliyorum sizler sayesinde.
Kendi adıma, sizlere teşekkür ediyorum![]()
kimse bana fakirsin edebiyatı yapmasın. 100 gram bükülmüş demir parçası bile givi marka olunca 1000 tl. sanayiye gitsem statik boyası dahil 50 tl para veririm.
peki neden saniyede 50tl ye yaptırmıyorsun neden aklına bu marka geliyor yada karşına çıkıyor
Sw motech veya touratech daha pahali degil mi ?
Sadece givi ye ozel bir durum degil dediginiz.
Hadise sadece demir parçası değil ki, markanın arkasında güven ve kalite yatıyor. Ondan dolayı bu kadar pahalı..
Rakibi,alman hepco becker.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:14 ----------
Kullandigi Demirin hammadesi nedir?
İnconel 625 mi
İsveç çeliği mi
Titanyum mu?
Yoksa St37 mi?
Tamam etiketindeki markaya +%30 verelim.
Ama nihayetinde jet motoru tasarlanmiyor.
Olur mu yavvv.. Jet çeliğidir o!
Geçen elcik montajı yaptım, elcik boyutunu genişletmem için gidon topuzu tarafından 3cm esnetmem gerekti. Orjinal aparat 100tl, ben kumpasla ölçümü alıp sanayiden zevkine göre kestirdiğim conta ile 5 tl ye hallettim.
Ben, bu tip f/p olmayan ürünlerin
- marka meraklısı
- becerisi olsa bile vakti/alet edavatı olmayan
-beceremeyenlerin paralarına dikilmiş göz olarak bakıyorum.
Vida deliği yeri farkı olan ns200 port bagaj demiri 80 tl
Dominarınki 240
Hele şu ayna yükseltme aparatlarındaki fahiş fiyata şaşıyorum. 70-80-140 euro nedir yahu..
Güzel bir ayna alıyorsunuz mesela 50tl'ye tvs aynası, demir uzantı yerinden kesiyorsunuz. 5-7cm her ne ise iç dişli perno alıyorsunuz ve aynanın çubuğuna diş açtırıyorsunuz ve birleştirip 6 tl lik spreyle boyuyorsununuz.
Hem orjinal aynanız ( 300-500-700tl oynanmamış oluyor )
Hem de bu işlemi 1 çift aynada toplam ayna dahil 60tl ye hallediyorsunuz..
İsteyen araya Z demir çubuk büktürüp kaynatabilir. Maliyet yine pek değişmiyor.