- Konu Yazar
Hort (Arada sırada bir/birkaç duyarlı forumdaş hortlatsın , belki bi kuş/kedi/köpek/kemirgen/sürüngen kurtarırız)
şunu aormak isterim...karşımızda 5 yavrusu olan bir anne kedi var...her gün süt veriyorum yaklaşık 1 litre..anneye bazen nugget falan tavuk karışık menü...benim merak ettiğim şey şu..bu sütün yanına suda koymalımıyım..yani sütün yeri ayrı suyun yeri ayrımı..bazen su koymayı unutuyorum evden çıkarken elim dolu oluyor sadece süt koyuyorum..yani süt suyun yerini tutarmı yavrular için olmasada olurmu...bazı günler akşama kadar suları olmuyor unutkanlıkdan süt onlara yetmişmidir acaba...akşam gelince suyuda koyuyorum...
şunu aormak isterim...karşımızda 5 yavrusu olan bir anne kedi var...her gün süt veriyorum yaklaşık 1 litre..anneye bazen nugget falan tavuk karışık menü...benim merak ettiğim şey şu..bu sütün yanına suda koymalımıyım..yani sütün yeri ayrı suyun yeri ayrımı..bazen su koymayı unutuyorum evden çıkarken elim dolu oluyor sadece süt koyuyorum..yani süt suyun yerini tutarmı yavrular için olmasada olurmu...bazı günler akşama kadar suları olmuyor unutkanlıkdan süt onlara yetmişmidir acaba...akşam gelince suyuda koyuyorum...
Bende camın kenarına sürekli buğday koyuyorum.Dün bitti buğday gidip almayada üşendim.Senmisin üşenen gelmişler cama guguk guguk ses yapıyorlar nerede bizim yemler diye.Yanlarına pet şişenin dibini kesip su koydum ama sanırım su sıcakta çabuçak buharlaştı ve pet rüzgarla uçtu.Bu gün yeni pet kesicem altını sıcak silikonla sabitliyeyim bakayım uçacakmı.
Kediler için apartmanın sakin bir kenarına mama kapları koyduk. İşte kedilerin rızkını yiyen sahtekar kirpi..
[url]https://i.hizliresim.com/iMcOYd.jpg[/url]
Dikenlerinden tırsmasam seveceğim, öyle sevimli,kerata bir hayvan.
bizim apartmandan birisi inadına kabı deviriyor diye düşünüp kavga cıkartacaktım fark ettim ki salak kedinin teki su kabını devirip duruyor, takıntı haline getirmiş.
bunu nasıl önlerim?
Hort .
( Yaz mevsimi / sıcak hava boyu , duyarlı forumdaşlar arada sırada hortlatırsa ne güzel olur ,belki bir kaç can kurtulur , eskisi kadar forumda olamıyorum bayrak sizde.)