Sıfır MT-25 parasına az km, aksesuarlı ve temiz CB500F alınabilir ki? Arada dağlar var...
Öncelikle geçmiş olsun. MT25 - CB500F arasında 10 kez seçim yapsam 10 kez CB500F derdim.
Geçmiş olsun, motosiklet tutkudur istesende vazgeçemezsin, geri dön, dikkatli sür, yavaş git
Öncelikle geçmiş olsun. MT25 - CB500F arasında 10 kez seçim yapsam 10 kez CB500F derdim.
Motorda tasarım benim için en önemli 2 maddeden biridir. Ben olsam tercihim CB250R yada GSX250R olurdu. CB500F evet honda güzel motor ama görüntü olarak çok sade bir motor hatta bir anım var onunla ilgili arkadaşımla kız arkadaşlarla takıldığımız bir gün özellikle sordum benim motor mu(150NK) daha hızlıdır arkadaşın motor mu (cb500f) sormuştu benimkini söylemişlerdi baya bi bozulmuştu tabiki cf ile karşılaştırmıyorum ama tip olarak bana göre çok yetersiz.
Edit: 0 motor en iyi 250cc R25 ve MT25'dir ama 2.elde en kötü 2 motordur çok hor kullanılan içinden geçilen motorlar.
Z300 olabilir sanki
cb250r kullanmadım fakat zincir sesi sorunu bikaç işlemle çözülebiliyor, onun haricinde çok güzel dengeli bir motordur tatlı gidip çok güzel durabildiğini ve biraz agresif oturma pozisyonu olduğunu biliyorum.
Bir tanıdığmda vstrom 250 görmüştüm. Vstrom 650 ile geze arkadaşların yanındaydı. Çantaları faan takınca çok güzel uzun yol motoru olmuş.
Hem şehir içinde hem uzun yolda gidece bir motor, 250cc olduğu için masrafı da az olur. suzuki vstrom 250'lere de bir bakın derim.