Bir hafta tamamen aç yatarsan, gece açlıktan yataktan kalkmadan devam edebilirsen kilo vermeye başlarsın. Tecrübe ile sabit...
2 gün evde kaldıktan sonra aksam ekstra peynirli pizza ve buz gibi kola gider o halde :queen:
İş yerinde yemek yemeyince akşam da yemek yemesem o sinirle birilerini canlı canlı yeme ihtimalim var. İş yerinde yemek işine çözüm bulmam lazım.r:
Bu aralar evde yemeği fazla abarttım. Fazla abarttım dediğim, 2günlük evde kaldığım haftasonları yoksa hafta içi sürekli çalışıyorum. Sabah ve öğle kahvaltısını birleştirip, sağlam 800-1000kcal arası yiyorum. Akşam eve gidince de ne yiyeceksem 1/2 veya 3/4'ünü yiyip kalkıyorum. Böyle böyle kilomu stabil tutmaya çalışıyorum. Bu arada ekmek yerine başka birşey yemek veya ekmeği yemeği çatala/kaşığa itelemek için kullanmakta bu yolda bir adımdır. Maalesef 100gram ekmekte 256kcal buda yarım ekmeğe bedel. 200gram yani tam somun ise 512kcal. Azımsanacak bir kalori değil.
Demem o ki; NO PAIN NO GAIN :bounce:
3 yıl önce 29 tl ye sinbo almıştım (kablolu)... her ay mutlaka traş olurum... bıçakları körelmeye başladı...Evde makine ile şaçını traş eden varmı? kullandığınız makine falan, benim saçlar çok uzadı maymuna döndüm çok rahatsız etmeye başladı bir an önce kesip kurtulmak istiyorum
Benim kafa kel, yanlara ve arkaya jilet vurmadığım dönemlerde aşağıda linkini bıraktığım makineyle kısaltıyorum. Sakal,bıyık için de kullanabilirsiniz. Çeşitli uçları var.Yıllar önce 20-30 TL gibi bir fiyata almıştım. Şu an artmış. Arada bir de Wd40 sıkıyorum, henüz bir sıkıntısını görmedim.
http://www.sinbo.com.tr/urun/shc-4374-profesyonel-sac-kesme-makinesi
Şuan mutfağa gitmemek için direniyorum
ayıptır
Bugün hava güzel. Bin motora sessizce. Kimseye yanaşmadan biryerlere bas motor ile. Al bir sandviç yanına. Gidip 2-3 saat kudurup gelsen, psikoloji bozukluğu falan kalmaz. Ben evde durmayanlardanım. İşe gidip geliyorum hergün ki haftasonlarına tahammül edebileyim die.
Bugün hava çok güzel. Yardır, ruhunu dinlendir ve eve geri dön.
ayıptır
tost ekmeği arası pekmez ve peynirimi yiyeyim ben
https://hacknewsdotorg.files.wordpress.com/2020/03/5d78bcc555427f1410855a75.jpg?w=350&h=200&crop=1
ama bu işler bi geçsin; bir acılı, bir acılı, bir acılı daha...
İşte geçen yazdan beri motosikletim yok. Araba da yok normalde haftaiçi işten gelince bile çoğunlukla dışarı çıkan biriydim. Şuan çok ciddi bunaldım. Motor olsaydı en azından geceleri çıkıp bir turlardım ben.
söyle temiz motorları görünce üzülüyorum benimkine![]()