Ön cam konusunda kullanıcıların bilgisine ihtiyacım var, 37cm ve 59 cm iki versiyon var. Bence ikisi de motorun havasını bozuyor, ama tur için de olmazsa olmaz.
37cm lik olan nisbeten daha az göze batıyor, rüzgarı nereye kadar kesiyor bilen var mı? 59 cm olan kaskta türbülans yapıyor ilave uzatma takmak gerekiyor diye okudum biryerlerde. Kullanıcı yorumlarını bekliyorum...
Merhaba, ben önce Biadil'in servislerde takılan camını taktım, ve çok yatık durduğu için 1.85 boyla rüzgarı direkt kafaya yedim ve kısa sürede çıkartıp sattım. Sonra GP kompozit'in aşağıdaki videolarda görünen camını taktım ve çok rahat ettim, boyu daha kısa olmasına rağmen daha dik duruyordu ve rüzgar kaskımda patlamayı bıraktı. Hatta kışın bu camın üstüne bir de deflektör takıyordum, şimdilerde aynı deflektörü xmax'ın devasa ön camına da taktım, arabada gider gibi gidiyorum yağmurda filan.

Görüntü olarak Biadil daha çok yakışıyordu bence ama işlev olarak GP benim çok işime yaradı doğrusu. Onunla rahat ettim.
Memnun kaldığım cam aşağıda:
Bu arada gidon yükseltme aparatı soran da olmuş. Ben Gp kompozit 3 cm olanı kendim taktım, ancak takarken gidonun sol tarafından km teli çıkmıştı, taktıktan sonra sabitledim, sonra da serviste iyice sağlamladıydım. Ama o gidon yükseltme de çok işime yaradıydı doğrusu. zaten yukarıdaki videolarda yaptığım tüm değişiklik ve aksesuarlar görünüyor meraklısına ondan paylaşmak istedim. Yoksa büyük youtuber iddiasında filan değilim, amatörce çekip paylaşmıştım.
Herkese selamlar ve sağlıklı günler dilerim.
Evde kapalı olunca, girmeyecem yazmayacam dese de insan arada bir ayranı kabarıyor...

Motosikleti filan boş verin de şu virüs işi bir an evvel bitse de herkes hayatına geri dönse, yoksa motor filan bunlar hep yan unsur bence hayatta, sağlık olmadıktan sonra...