Ebat değiştiermemeni öneririm. 110/150 ebatlarında lastiklere bakman, senin sıhhatin açısından daha iyi.
Diskte yamulma olduğunu düşük süratte giderken sadece ön freni sıkarak yapacağınız panik frende hissedersiniz. Disk yamulduysa fren bir tutup bir bırakacaktır. Hoplaya hoplaya durursunuz...
Sizin bahsettiğiniz sorun balata temizliği ile çözülür gibi.
Angrypower hocam senle konuşmuştuk. Bende orj ebattan yanayım bundan dolayi aslında seçenek kısıtlı 120-160ta bayağı bir seçenek var. Neyse kullanıcı yorumu yok mu acaba buralarda yoksa niyeti bozup taktiracam valla birini ��
120-160 ebatinda carpa var ama orj ebatta yok seçenek
Geçmiş olsun motor alamıyoruz artık.dominar 400 ug 36100tl oldu bilginize
Angrypower hocam senle konuşmuştuk. Bende orj ebattan yanayım bundan dolayi aslında seçenek kısıtlı 120-160ta bayağı bir seçenek var. Neyse kullanıcı yorumu yok mu acaba buralarda yoksa niyeti bozup taktiracam valla birini ��
Aynen öyle oldu valla. Artık 0 Dominar dan vazgeçtim.evet böylelikle kuralkan yine ayağına sıkmış oldu.dominar ug başlamadan biten motorlar arasına ismini yazdırdı.bu dolar zammı vs değil direk bu kadar yoğun taleple karşılaşınca kurnazlığa döktüler işi kanımca.36 bin tl bu motora kimse vermez.alanlar bayram etti göbek attı alamayanlar listeden çıkardı
dominar 400 ug 36100tl oldu bilginize
Elinizi çabuk tutun dahada zamlanmadan alınmı demek istiyorsun.Elimizde hala dominarın 1.versiyonu var.1.versiyonu almış birinin 2.versiyonu alma olasılığı nekadar çok.Ben tek silindirden azat olup artık multi silindirli birşeylere geçmek istiyorum.