- Konu Yazar
Temel gıda sektöründe çalıştığım için normal iş düzeni aynen devam ediyor.Hatta bu aralar çok daha yoğun çalışıyoruz.Haftasonları gıda alışverişi dışında eşimle evden çıkmıyoruz.Evde genelde ya eşimle film,dizi izliyoruz.Bu aralar Dexter'a başladık.Ben yıllar önce izlemiştim ama eşim ilk kez izliyor.Bunların dışında eşim bir şeylerle uğraşırken ben pc de oyun oynuyorum.
Arkadaşlar, ben deli gibi uygulama yardırmaya başladım. Güzel bir rota planlama uygulaması yapacağım, tavsiyeleriniz, önerileriniz, eleştirileriniz, istekleriniz varsa beklerim.
hahahayok artık, kahvelerde insanlar bunları mı konuşuyor, bende kendimi bişey sanıyordum... ölmüşük biz ya..
çalışmadığım 3. hafta bitiyor. ücretsiz tatil iyi gelmedi. paralar bitiyor
Para olayını geçtim de evde sıkılmadan nasıl yaşıyorsunuz? Ben hergün işe geliyorum ve akşam 17.30'dan sonra + haftasonları ne yapacağımı bilemiyorum. Sıkılmaktan sağa sola dönmekten gına geldi. Neyse yarın iş yerinden izin aldım. 14.30-15.00 gibi basıp gideceğim, motorun bakımı var. Onu yaptırıp, halen hava sıcak iken bir gazlarım.
Polis amcalardan tırstığımdan direk orjinal egzoza döndüm. Saat, güneş ve sıcaklık durumuna göre Ataşehir'den 3.havalimanı istikametinden, Çatalca, Silivri yapıp, oradan E5 üzerinden geri Beylikdüzü'ne yardırabilirim. Yeter daa...
sanıyor musunki bu ilim ve irfan yuvalarında sade üzerinde numero yazan mikadan mütevellit diktörtgenler prizmasını sağa sola sallamak marifetiyle eğlenir bu adamlar? olasılık ve kaos teorisi hakkında çok möhim çalışma yapmaktadırlar ve sizler bundan biganesiniz
kardeşler kıraathanesinde masaya vurulan bir okey taşının filorida sahillerinde kasırga oluşturabileceğini biliyor muydunuz? ben kahvede çeko yaşar abimden öğrendim bunu mesela
İşte sırf yeni dünya düzenine karşı çıkılmasın diye kapattılar her kahvehaneyi..
O hücre evlerde beyin fırtınaları taş üstünde taş bırakmıyor..
Mesela, pis 7'li, pişti... Ve saga nicelerinde be kadim sırlar saklı.. Ah bir bilseniz!
Yeni sistemlerin ilk fitili kahvehanelerde yanacak!!! Yeni versiyon okey oyunları yakında..
evet, büyük oyunu görenler yardımlaşma ve yaşatma derneğimiz, yukarı çemişkezek mason localarının "kavede okey oynuyor bunlar" ihbarıyla kapatıldı mesela
https://c11.incisozluk.com.tr/res/incisozluk/11010/6/3584016_oc0bf.jpg